علیرضا رزمحسینی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز، با اشاره به اجرای الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در خراسانرضوی با هدف توانمندسازی جوامع محلی اظهار کرد: با اینکه میانگین مدت زمان گذشته از آغاز فعالیت معینهای اقتصاد مقاومتی، حدود یک سال است، اما تا به امروز اقدامات خوبی در حوزه اشتغالزایی و راهاندازی کسب و کارهای خرد توسط معینها انجام گرفته است.
وی افزود: متاسفانه شیوع ویروس کرونا از اسفندماه سال گذشته، باعث ایجاد خلل در فرآیند اجرای الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی و مانع فعالیت گسترده معینهای اقتصاد مقاومتی در روستاها شد.
استاندار خراسانرضوی با بیان اینکه الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی باید به مطالبه مردمی تبدیل شود، خاطرنشان کرد: این الگو برای دستیابی به نتیجه قابل قبول نیازمند استمرار فعالیتها و پیگیری مداوم ارکان مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی اعم از نمایندگان مجلس، ائمه جمعه، مدیران دستگاههای اجرایی و به ویژه معینهای اقتصاد مقاومتی است.
وی ادامه داد: در قالب الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی، شرکتهای توانمند اقتصادی مسئولیت توسعه منطقهای یک یا چند روستا را برعهده گرفتهاند و در زمینه تسهیلگری راهاندازی کسبوکار و ایجاد اشتغالهای خرد فعالیت میکنند.
رزمحسینی با اشاره به نتایج درخشان اجرای الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در شهرستان قلعهگنج تصریح کرد: خوشخبتانه در سنوات گذشته امکانات زیرساختی خوبی در روستاها ایجاد شده است و در گام دوم انقلاب باید به دنبال توانمندسازی مردم به لحاظ اقتصادی باشیم.
وی بیان کرد: ایجاد کسب و کار در مناطق روستایی و توسعه کشاورزی مکانیزه و مراکز مدرن دامداری به ایجاد اشتغال و جلوگیری از مهاجرت جوانان از روستاها به حاشیه شهرها کمک بسزایی میکند و برای تحقق این مهم، باید همه تلاش خود را بهکار بگیریم.
استاندار خراسانرضوی گفت: امیدواریم با استمرار فعالیت معینهای اقتصاد مقاومتی در سالهای آینده، قدمهای شایان توجهی در راستای توسعه اقتصادی فرهنگی استان خراسانرضوی برداشته شود.