صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

برای کاهش استرس و افسردگی ناشی از کرونا چه مواد غذایی مصرف کنیم؟

  • کد خبر: ۴۲۸۴۲
  • ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۵
به‌دلیل ناشناخته‌بودن ویروس کرونا، استرس، این روزها جزئی از زندگی جوامع شده است و به همین دلیل حفظ سلامت روان کنار سلامت جسمانی از اهمیتی ویژه‌ برخوردار است؛ مصرف برخی مواد غذایی می‌‌تواند نشاط‌بخش باشد.
به گزارش شهرآرانیوز، از دیدگاه طب سنتی، تغذیه در پیشگیری از اضطراب و اختلالات خلقی نقش ویژه‌ای دارد؛ یک رژیم غذایی مبتی بر تعادل، تنوع و تناسب، می‌تواند کنار رعایت اصول سه‌گانه بهداشتی شامل شست وشوی مرتب دست ها، استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی به کاهش استرس افراد در دوران پاندمی کرونا کمک کند.

در این مطلب به چند نکته ساده طب سنتی برای کاهش اضطراب و افسردگی و افزایش نشاط پرداخته ایم.

پرهیزها:

مصرف انواع ترشیجات، غذا‌های مانده، فریزری و سرخ شده و مصرف طولانی‌مدت غذا‌هایی که موجب افزایش سودا در بدن می‌شوند از قبیل بادنجان، عدس، گوشت گاو، قارچ، ادویه‌جات (به‌خصوص فلفل) و غذا‌های نفاخ در مبتلایان به افسردگی و اضطراب توصیه نمی‌شود.

توصیه ها:

مصرف انواع سوپ‌های ساده به‌خصوص سوپ جو با سبزیجات معطر مانند گشنیز و ریحان و ادویه‌هایی مانند زیره، آویشن، دارچین، زعفران و زنجبیل

مصرف آبگوشت تهیه‌شده با گوشت گوسفندی، پیاز، نخود و سبزیجاتی مانند شوید، آویشن، زیره، دارچین، زعفران، هل، زنجبیل

مصرف فرنی با پودر بادام، حریره بادام، شله‌زرد با خلال بادام و شیربرنج با عسل در افرادی که قند خون بالایی ندارند باعث کاهش استرس فرد می‌شود.

نوشیدنی ها:

به‌جای چای سیاه بهتر است از دم کرده گل‌گاوزبان و دمنوش بابونه استفاده شود.

مصرف آب سیب طبیعی، شیرپسته، شیرفندق، عرق بیدمشک، دمنوش بادرنجبویه، شربت نارنج یا بالنگ و شربت زعفران نیز می‌تواند بسیار کمک کننده باشد و به بهبود مشکلات خلقی نظیر استرس و افسردگی کمک کند.
 
 
منبع:تسنیم
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.