معاون استاندار خراسان رضوی: شهید رئیسی ویترین خدمت به محرومان بود آمادگی بیمارستان شهید کامیاب مشهد برای خدمت رسانی به زائران و مجاوران استعمال سالانه بیش از ۲۰ پاکت سیگار فرد را در معرض ابتلا به سرطان ریه قرار می‌دهد "گیسو" یوزپلنگ جدید در پارک ملی توران ماه خودمراقبتی: بیدارکردن توانایی بالقوه افراد برای مراقبت از خود اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در صندوق آینده‌ساز | سه میلیون تومان علی‌الحساب پرداخت شد (۱۳ تیر ۱۴۰۳) سفر به مشهد گران‌تر از قبل شد! در نشست هم‌اندیشی با کارشناسان تغذیه در مشهد مطرح شد: ۵۰ درصد بیماری‌ها با رژیم غذایی مرتبط هستند بیش از یک میلیون نفر زیر پوشش برنامه خطرسنجی بیماری‌های قلبی‌وعروقی قرار گرفتند اژه‌ای: در انتخابات، نقد جای خودش را به تخریب داده است کودک مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۳ تیر ۱۴۰۳) علائم و چگونگی درمان «تب دنگی» | مبتلایان از مصرف پروفن و ژلوفن خودداری کنند زمان پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافربری ویژه تابستان اعلام شد پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق در برخی مناطق شمالی کشور (۱۳ تیر ۱۴۰۳) پرستاران از دولت آتی چه مطالبه‌هایی دارند؟ اعلام نتایج امتحانات نهایی دانش‌آموزان، ۱۶ تیرماه | امکان اعتراض تا ۲۰ تیر سومین همایش بزرگ "خانواده باشکوه" در مشهد برگزار شد | مشارکت ۵۲۵ مادر در پویش "نذر یک فرزند" طی سه سال
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

افسردگی پاییزی و راهکار‌های مقابله با آن

  • کد خبر: ۴۵۳۳۶
  • ۱۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۴
افسردگی پاییزی و راهکار‌های مقابله با آن
افسردگی و کم‌حوصلگی فصلی با شروع فصل پاییز بسیار شایع است که با چند راهکار کاربردی می‌توان با این بیماری مقابله کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، فصل پاییز به عنوان عروس فصل‌های سال با تمام جذابت‌هایش برای برخی افسردگی و دل تنگی به همراه دارد.

این افسردگی یکی از انواع اختلالات خلقی است که به صورت دوره‌ای در فصول سرد سال بروز می‌یابد. افسردگی فصلی تقریبا شبیه همان افسردگی (Depression) است. با این تفاوت که در برخی از فصول سال رخ می‌دهد و با تغییر فصل برطرف می‌شود.

افسردگی فصلی و علایم آن

علت افسردگی فصلی هنوز دقیق مشخص نشده است و اعتقاد بر این است که حضور هورمون‌های خاص ممکن است، در طی یکسال باعث تغییرات خاصی شوند. یکی دیگر از علت‌های ایجاد این افسردگی کاهش مقدار دریافت نور در این فصل است که باعث کاهش «سروتونین» می‌شود که تنظیم خلق و خوی را بهم می‌ریزد. یکی دیگر از تئوری‌ها این است که سطح «ملاتونین» می‌تواند تحت تاثیر تغییر در فصل باشد و می‌تواند الگو‌های خلق و خوی شما را تحت تاثیر قرار دهد.

از دیگر علایم بروز افسردگی در فصل پاییز می‌توان احساس افسردگی در زمانی طولانی، اختلال خواب، تغییر در وزن یا اشتها، دشواری در تمرکز و ... اشاره کرد.

راه‌های درمان افسردگی پاییزی

همان طور که بیان شد یکی از دلایل ایجاد افسردگی کاهش دریافت نور است که برای جبران این کاهش لازم است روزانه دقایقی را زیر نور مستقیم آفتاب قرار بگیرید.

روانشناسان معتقدند رنگ‌های روشن و گرم باعث تقویت روحیه و احساس شادی می‌شوند، پس برای مبارزه با افسردگی پاییز از این رنگ‌ها کمک بگیرید.

تغذیه در روند بهبود اختلال افسردگی فصلی اهمیت زیادی دارد. کمبود آهن، امگا ۳، اسیدفولیک و ویتامین دی تاثیر مستقیمی با بروز علایم افسردگی دارد. ‏
 
یک برنامه منظم اجازه نمی‌دهد تنبلی بر شما غلبه کند. به موقع بخوابید و به موقع بیدار شوید حتی اگر روز‌های اول این کار برای شما بسیار سخت باشد، اما خود را به اجرای برنامه ملزم کنید. زود خوابیدن و صبح زود بیدار شدن بهترین برنامه است، زیرا شما می‌توانید حداکثر استفاده را از نور آفتاب و روشنایی روز ببرید.

اگر شما در این فصل‌ها بی‌حال‌تر هستید، صبح‌ها کمی زودتر از خواب بیدار شوید و قبل از رفتن به سرکار پیاده روی کنید. وقتی که هوا ابری است زمانی را در خارج از خانه بگذرانید و خودتان را در اتاق تاریک و بسته حبس نکنید. ‏

برای تقویت روحیه خود و مقابله با حس و حال غم انگیز پاییز، ورزش کنید. ورزش کردن نه تنها در پاییز، بلکه همیشه روحیه شما را بهتر خواهد کرد.

اگر چه انرژی کمی دارید و مدام ذهن تان به دنبال تعبیر و تفسیر‌های غمگین کننده است، اما باید تلاش کنید که هر تفسیری را یک بار دیگر مرور کرده و به طوری متفاوت از قبل راجع به آن فکر کنید و بیش از هر چیز، نیمه پر لیوان را بیش از نیمه خالی آن مورد توجه قرار دهید.

منبع: خبرگزاری میزان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->