۸ مصدوم در برخورد ۳ دستگاه خودروی پراید در جاده قدیم نیشابور-مشهد + عکس (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) آغاز انتخاب رشته‌ آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ از اول اردیبهشت سقوط جرثقیل در پتروشیمی رازی | ۲ نفر جان باختند «مجید راهب» پدر گلاب ایران درگذشت + علت فوت آخرین وضعیت آب‌و‌هوای کشور | رگبار پراکنده و وزش باد در مناطقی از غرب و شمال غرب (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) هشدار جدی به شکارچیان برای خروج از منطقه کوهسرخ تردد روان در تمام محور‌های مواصلاتی کشور | محور‌های شمالی بدون محدودیت (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) زلزله ۴.۲ ریشتری، «روداب» خراسان‌رضوی را لرزاند (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) آسیب شناسی خشم و راهکارهای کاهش خشونت در جامعه کشف راز قتل جوان ۴۰ ساله به دست بادیگاردها در مشهد کشف ایمپلنت‌های قاچاق در تهران قتل خونین مدیر یک شرکت‌ لوازم آرایشی در برج ۲۰ طبقه‌اش به دست دوست صمیمی! ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای|مشهد، شهر پیشگام در مدیریت پسماند است سرگردانی مسافران «فلای دوبی» در فرودگاه مشهد دستگیری یک قاچاقچی و کشف ۵۶۶ کیلوگرم مواد مخدر از یک دستگاه تریلی در هنگ مرزی تایباد یک کشته و چهار مصدوم بر اثر تصادف با تریلر در جاده تربت حیدریه (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) کشف ۲ کیلو و ۸۵۰ گرم مواد مخدر صنعتی در گمرک دوغارون کمبود ۶ هزار لیتر آب برثانیه در مشهد برای تابستان ۱۴۰۳ طبیعت‌گردان گرفتار در قوچان امدادرسانی شدند (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) جان باختن ۶ نفر براثر انفجار کپسول گاز در ترمینال شرق تهران (۳۰ فروردین ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

افسردگی پاییزی و راهکار‌های مقابله با آن

  • کد خبر: ۴۵۳۳۶
  • ۱۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۴
افسردگی پاییزی و راهکار‌های مقابله با آن
افسردگی و کم‌حوصلگی فصلی با شروع فصل پاییز بسیار شایع است که با چند راهکار کاربردی می‌توان با این بیماری مقابله کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، فصل پاییز به عنوان عروس فصل‌های سال با تمام جذابت‌هایش برای برخی افسردگی و دل تنگی به همراه دارد.

این افسردگی یکی از انواع اختلالات خلقی است که به صورت دوره‌ای در فصول سرد سال بروز می‌یابد. افسردگی فصلی تقریبا شبیه همان افسردگی (Depression) است. با این تفاوت که در برخی از فصول سال رخ می‌دهد و با تغییر فصل برطرف می‌شود.

افسردگی فصلی و علایم آن

علت افسردگی فصلی هنوز دقیق مشخص نشده است و اعتقاد بر این است که حضور هورمون‌های خاص ممکن است، در طی یکسال باعث تغییرات خاصی شوند. یکی دیگر از علت‌های ایجاد این افسردگی کاهش مقدار دریافت نور در این فصل است که باعث کاهش «سروتونین» می‌شود که تنظیم خلق و خوی را بهم می‌ریزد. یکی دیگر از تئوری‌ها این است که سطح «ملاتونین» می‌تواند تحت تاثیر تغییر در فصل باشد و می‌تواند الگو‌های خلق و خوی شما را تحت تاثیر قرار دهد.

از دیگر علایم بروز افسردگی در فصل پاییز می‌توان احساس افسردگی در زمانی طولانی، اختلال خواب، تغییر در وزن یا اشتها، دشواری در تمرکز و ... اشاره کرد.

راه‌های درمان افسردگی پاییزی

همان طور که بیان شد یکی از دلایل ایجاد افسردگی کاهش دریافت نور است که برای جبران این کاهش لازم است روزانه دقایقی را زیر نور مستقیم آفتاب قرار بگیرید.

روانشناسان معتقدند رنگ‌های روشن و گرم باعث تقویت روحیه و احساس شادی می‌شوند، پس برای مبارزه با افسردگی پاییز از این رنگ‌ها کمک بگیرید.

تغذیه در روند بهبود اختلال افسردگی فصلی اهمیت زیادی دارد. کمبود آهن، امگا ۳، اسیدفولیک و ویتامین دی تاثیر مستقیمی با بروز علایم افسردگی دارد. ‏
 
یک برنامه منظم اجازه نمی‌دهد تنبلی بر شما غلبه کند. به موقع بخوابید و به موقع بیدار شوید حتی اگر روز‌های اول این کار برای شما بسیار سخت باشد، اما خود را به اجرای برنامه ملزم کنید. زود خوابیدن و صبح زود بیدار شدن بهترین برنامه است، زیرا شما می‌توانید حداکثر استفاده را از نور آفتاب و روشنایی روز ببرید.

اگر شما در این فصل‌ها بی‌حال‌تر هستید، صبح‌ها کمی زودتر از خواب بیدار شوید و قبل از رفتن به سرکار پیاده روی کنید. وقتی که هوا ابری است زمانی را در خارج از خانه بگذرانید و خودتان را در اتاق تاریک و بسته حبس نکنید. ‏

برای تقویت روحیه خود و مقابله با حس و حال غم انگیز پاییز، ورزش کنید. ورزش کردن نه تنها در پاییز، بلکه همیشه روحیه شما را بهتر خواهد کرد.

اگر چه انرژی کمی دارید و مدام ذهن تان به دنبال تعبیر و تفسیر‌های غمگین کننده است، اما باید تلاش کنید که هر تفسیری را یک بار دیگر مرور کرده و به طوری متفاوت از قبل راجع به آن فکر کنید و بیش از هر چیز، نیمه پر لیوان را بیش از نیمه خالی آن مورد توجه قرار دهید.

منبع: خبرگزاری میزان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->