این روزها فعالیت بنیاد فردوسی شاخه توس در فضای مجازی، مخاطبان زیادی را به خود جلب کرده است. گرچه بیشتر مخاطبان بنیاد توس، مخاطب خاص و اهل شعر و ادبیات کهن هستند، برنامههای این بنیاد در فضای مجازی توانسته است مخاطبان بیشتری را به خود جلب کند.
امیری|به گزارش شهرآرانیوز، این روزها فعالیت بنیاد فردوسی شاخه توس در فضای مجازی، مخاطبان زیادی را به خود جلب کرده است. گرچه بیشتر مخاطبان بنیاد توس، مخاطب خاص و اهل شعر و ادبیات کهن هستند، برنامههای این بنیاد در فضای مجازی توانسته است مخاطبان بیشتری را به خود جلب کند.
مدیر بنیاد فردوسی شاخه توس میگوید که این بنیاد جزو اولین مراکزی بوده که فعالیتش را در فضای مجازی به شکل مستمر ادامه داده است.
پروین خاکپور دراینباره توضیح میدهد: از وقتی کرونا آمد، بر آن شدیم تا فعالیتمان را همانگونه که بهصورت فیزیکی برگزار میشد، در فضای مجازی هم برگزار کنیم.
بر همین اساس از شنبه تا چهارشنبه هر هفته، هر شب از ساعت ۲۰ تا ۲۰:۴۵ در اینستاگرام برنامه زنده داریم.
بهگفته خاکپور شنبهشبها دکتر قیامتی درباره شاهنامه برنامه دارد و بر این اساس هر موضوع در ۱۰ جلسه برگزار میشود که ۱۰ جلسه گذشته برنامه او شاهنامه و ایلیاد بود.
اجرای یکشنبهشبها با دکتر خیرآبادی درباره مثنوی است که اکنون دفتر اول مثنوی به پایان رسیده و دفتر دوم آغاز شده است.
دوشنبهشبها دکتر فرزین درباره شاهنامه برنامه داشت که اکنون مشغول پروژه خسرو و شیرین شده است و قرار است برای اولینبار دراینباره برنامه برگزار شود. در فاصله آمادهشدن این برنامه، دکتر سرامی برنامه شاهنامه را ادامه میدهد.
اساطیر یونان، برنامه پرمخاطب دیگری است که دکتر علیرضا غفوری سهشنبهشبها برگزار میکند.
چهارشنبهشبها نیز دکتر آرش اکبری مفاخر، رزمنامه کنیزک را برای مخاطبان برگزار میکند.
مدیر بنیاد فردوسی شاخه توس ادامه میدهد: استقبال بسیار خوبی از برنامههای فضای مجازی شده است. مخاطبانمان دوبرابر شدهاند و اکنون از سرتاسر جهان مخاطب داریم، مثلا برنامه اساطیر یونان از جمله برنامههایی است که استقبال بسیار خوبی از آن میشود. حتی از چند دانشگاه بینالمللی با ما ارتباط برقرار کرده و از ما اجازه گرفتهاند که فایلهای این برنامه را برای دانشجویانشان تدریس کنند.
او همچنین از برنامههای مناسبتی یاد میکند که باتوجهبه رویدادهای تاریخی و ادبی تقویم، پنجشنبهشبها برگزار میشود.
خاکپور در ادامه از دیگر برنامههای بنیاد نام میبرد و به همایش بینالمللی شاهنامه و کودک اشاره میکند: آثاری که از این همایش به دستمان رسیده است، ارزشمندند و قرار است در شب یلدا در برنامهای زنده برگزیدگان این آثار را معرفی کنیم.
او همچنین از برنامه مشترکی با کانون پرورش فکری کودکان سخن میگوید که براساس آن به مناطق محروم و مراکز توانبخشی کتاب اهدا کردهاند.
۲۵ گام کمکرسانی به مناطق محروم و نیازمندان با شعار«به کوشش دست نیکی ببر»، برنامه دیگری است که خاکپور به آن اشاره و بر آن تأکید میکند: ما معتقدیم هموطن فردوسی نباید گرسنه بماند، از این رو در راستای این طرح سعی میکنیم به نیازمندان یاری برسانیم.