«پیرپسر» یا «زن و بچه»؛ کدام فیلم از ایران راهی اسکار می‌شود؟ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - شنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ به بهانه انتشار خبر بیماری استاد محمود فرشچیان «از مامان بگو» به مناسبت اربعین ۱۴۰۴ روی آنتن شبکه دو ما و مسئولیت ملی خبرنگاری نگاهی به مسئله کمبود و گرانی کاغذ که حیات نشریات مکتوب را تهدید می کند درباره ۲ کتاب «خشکسالی» و «بی‌آبی» که با شرایط امروز جامعه منطبق است امیر حسین رستمی: دقیقه ۹۰ به لیسانسه‌ها اضافه شدم روزنامه خراسان در فهرست میراث منقول ملی ثبت شد واکنش تهیه‌کننده سووشون به تاخیر در پخش قسمت چهارم این سریال «کارناوال» هم به جمع برنامه‌های توقیفی پیوست مدیر عالی حرم مطهر رضوی در بازدید از مؤسسه شهرآرا مطرح کرد: شهرآرا، صدای شهر امام‌رضا(ع) در سطح ملی و فراملی + فیلم جیمز کامرون: ساخت «آواتار» برای پول نبود پیام تبریک رئیس سازمان صداوسیما به مناسبت روز خبرنگار جدیدترین خبر سلامتی اکبر عبدی از زبان خودش (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حمایت بنیاد فردوسی از بیماران جذامی و معلولان

  • کد خبر: ۵۱۰۰۹
  • ۰۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۳
حمایت بنیاد فردوسی از بیماران جذامی و معلولان
بنیاد فردوسی شاخه توس، در کنار برگزاری برنامه‌های تخصصی در زمینه شاهنامه فردوسی و دیگر شاخه‌های ادبیات کهن، کمک‌رسانی به نیازمندان را در چند گام در برنامه خود قرار داده است که گام بیست‌وپنجم آن حمایت از بیماران جذامی و معلولان است.
 
امیری|به‌گزارش شهرآرانیوز، بنیاد فردوسی شاخه توس، در کنار برگزاری برنامه‌های تخصصی در زمینه شاهنامه فردوسی و دیگر شاخه‌های ادبیات کهن، کمک‌رسانی به نیازمندان را در چند گام در برنامه خود قرار داده است که گام بیست‌وپنجم آن حمایت از بیماران جذامی و معلولان است.
مدیر بنیاد فردوسی شاخه توس، با بیان اینکه کمک‌رسانی در مناطق محروم و حمایت از نیازمندان در راستای شعار «به کوشش دست نیکی ببر» انجام می‌شود، گفت: این برنامه حمایتی در ۲۵ گام انجام می‌شود.
به‌گفته پروین خاکپور گام بیست‌وپنجم این برنامه حمایتی در راستای کمک به بیماران جذامی و مراکز توان‌بخشی است.
خاکپور افزود: در کنار اهدای کتاب به مراکز توان‌بخشی و محل نگهداری معلولان به‌عنوان کمک فرهنگی و معنوی، حمایت‌های مادی نیز انجام می‌شود.
او دراین‌باره به شمار حساب نیکوکاری بنیاد فردوسی مشهد که در صفحه اینستاگرام بنیاد درج شده است، اشاره کرد و از کسانی که تمایل دارند در یاری‌رسانی به نیازمندان مشارکت کنند، خواست تا از این طریق در این طرح حضور یابند.
مدیر بنیاد فردوسی شاخه توس یادآور شد: اعضای بنیاد فردوسی دوست ندارند هم‌وطن فردوسی نیازمند باشد؛ از این رو تا جایی که امکانش وجود داشته باشد، با اجرای طرح‌های یاری‌رسانی، از نیازمندان حمایت می‌کنیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->