فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

انتخاب ۶۴ اثر در نخستین دوسالانه ملی نقاشی شاهنامه فردوسی

  • کد خبر: ۵۰۱۱۵
  • ۲۸ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۴
انتخاب ۶۴ اثر در نخستین دوسالانه ملی نقاشی شاهنامه فردوسی
۶۴ اثر در نخستین دوسالانه ملی نقاشی شاهنامه فردوسی انتخاب شدند. بر این اساس، در مرحله نخست این دوسالانه از میان ۳۰۷ اثر رسیده به دبیرخانه، تعداد ۶۴ اثر از سوی هیئت داوران برگزیده شد.

به گزارش شهرآرانیوز، فرح اصولی، معصومه مظفری، بهنام کامرانی، خسرو خسروی و جمشید حقیقت‌شناس، اعضای هیئت داوران، لادن اورنگی، دبیر، و بهزاد چوپانکاره، مدیر دوسالانه ملی نقاشی شاهنامه فردوسی، را تشکیل می‌دهند.


این نخستین جلسه داوری آثار بود که در محل نگارخانه برگ عمارت عین الدوله تهران برگزار شد.

پیام شاهنامه: امید به آینده و زنده نگهداشتن و زنده نگه‌داشته‌شدن آمال و آرزو‌ها

در این‌باره معصومه مظفری، داور دوسالانه نقاشی شاهنامه فردوسی، گفت: بزرگ‌ترین پیامی که شاهنامه فردوسی برای ما داشته است «امید به آینده و زنده نگهداشتن و زنده نگه‌داشته‌شدن آمال و آرزوها» است.


وی افزود: جای خالی جشنواره‌های هنری با موضوع فردوسی و شاهنامه در کشور به‌شدت احساس می‌شود و برای ایجاد سواد هنری‌ادبی در کشور می‌توان از این منبع غنی به بهترین نحو استفاده کرد.


مظفری با بیان اینکه باید از خروجی جشنواره‌های مرتبط با شاهنامه در مدارس و سیستم آموزشی کشور استفاده کرد، البته برای ترویج فرهنگ و نگاه شاهنامه فردوسی در دروس دانش‌آموزان نیازمند برنامه‌ریزی و سیاست کلان در کشور هستیم، افزود: برگزاری دوسالانه ملی نقاشی شاهنامه فردوسی بسیار مهم و تأثیرگذار است، ولی برگزاری آن باید تداوم داشته باشد و با رفع معایب سال‌های گذشته به سمت برگزاری مداوم و بدون نقص این جشنواره برویم.

 

انتخاب ۶۴ اثر در نخستین دوسالانه ملی نقاشی شاهنامه فردوسی

منبع: خانه هنرمندان مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->