از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی میتوان آش را نام برد. آشها انواع متفاوتی دارند که یکی از آنها آش قره قورت میباشد. این غذا به دلیل وجود قره قورت، طعم و مزهای متفاوت و بی نظیری به آن میدهد.
به گزارش شهرآرانیوز، قره قروت جزو خوراکیهای پرطرف دار بچه هاست که میتوان با آن غذاهای خوشمزهای هم درست کرد. این خوراکی ترش سرشار از کلسیم است و در ترکیب با دیگر مواد غذایی، طعمی عالی به غذاها میدهد. برای همین، امروز میخواهیم دستور تهیه یک آش خوشمزه را با آن آموزش بدهیم. حتم دارم از خوردن آن درکنار دیگر اعضای خانواده لذت خواهید برد. هم چنین تعدیل فشار خون، کاهش کلسترول و کاهش وزن از دیگر فواید این غذا است.
مناسب برای: ٤ نفر
زمان برای پخت: ٦٠ دقیقه
مواد لازم برای تهیه آش قره قروت:
عدس: یک لیوان
رشته آش: ۱۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
قروت: یک قاشق غذاخوری
آب: ۴ لیوان
نمک: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه آش قره قروت:
پیاز را نگینی خرد کنید و داخل قابلمهای بریزید. به آن کمی روغن اضافه کنید و تفت بدهید.
زردچوبه و بعد هم رب گوجه فرنگی را به پیازداغ اضافه کنید و سرتفتی بدهید.
عدس را که از یک ساعت قبل خیسانده اید داخل قابلمه بریزید و به آن آب، نمک و قره قروت اضافه کنید. اجازه بدهید عدس بپزد.
عدس که پخت، وقت اضافه کردن رشته است. رشتهها را کمی خرد کنید و به آش بیفزایید. در قابلمه را بگذارید و اجازه بدهید آش خوب جا بیفتد.
نکته: اگر دوست دارید آش ترش شود، قره قروت بیشتری به آن اضافه کنید.