صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

طرز تهیه کوکوی گوشت چرخ کرده

  • کد خبر: ۵۳۱۰۱
  • ۰۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۸
با اینکه پخت کوکوی گوشت کمتر از کوکوی سیب زمینی و سبزی در بین ما ایرانی‌ها رواج دارد، اما از کوکو‌های بسیار لذیذ و خوشمزه است. دستور پخت بسیار ساده و اینکه در مدت کوتاهی هم تهیه می‌شود، آن را به یک شام پرطرف دار تبدیل کرده است.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛  با اینکه پخت کوکوی گوشت کمتر از کوکوی سیب زمینی و سبزی در بین ما ایرانی‌ها رواج دارد، اما از کوکو‌های بسیار لذیذ و خوشمزه است. دستور پخت بسیار ساده و اینکه در مدت کوتاهی هم تهیه می‌شود، آن را به یک شام پرطرف دار تبدیل کرده است. پیشنهاد می‌کنیم برای شام شب یلدایتان این غذای خوش مزه را امتحان کنید.

مناسب برای
٤ نفر

زمان برای پخت
٣٠ دقیقه

قیمت تمام شده برای هر نفر
٤٠٠٠ تومان

مواد لازم:

  • پیاز درشت   یک عدد
  • تخم مرغ   ۳ عدد
  • گوشت چرخ کرده   ۲۰۰ گرم
  • روغن برای سرخ کردن   به میزان لازم
  • نمک   به میزان لازم
  • فلفل   به میزان لازم
  • زردچوبه   به میزان لازم

 

روش تهیه کوکوی گوشت چرخ کرده

پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید.

 
 
نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط گوشت و پیاز بیفزایید و آن‌ها را با هم خوب مخلوط کنید.
 
 
 
تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا یکدست شود.
 
 
 
داخل تابه‌ای روغن بریزید و بگذارید خوب داغ شود. مواد کوکو را داخل تابه بریزید. یک طرف کوکو که سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ شود.
 
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.