حلوای شکلاتی که به آن حلوای ترکیهای هم میگویند بسیار مقوی و خوش مزه و دارای ارزش غذایی بالاست. هم چنین ظاهر بسیار شیک و زیبایی دارد که آن را برای پذیرایی از میهمانان بسیار مناسب میکند.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ حلوای شکلاتی که به آن حلوای ترکیهای هم میگویند بسیار مقوی و خوش مزه و دارای ارزش غذایی بالاست. هم چنین ظاهر بسیار شیک و زیبایی دارد که آن را برای پذیرایی از میهمانان بسیار مناسب میکند.
مناسب برای: ٤٠ نفر
زمان برای پخت: ٢٥ دقیقه
قیمت تمام شده برای هر نفر: ٣٠٠ تومان
مواد لازم برای تهیه حلوای شکلاتی
- آرد سفید یک پیمانه
- آرد نخودچی نصف پیمانه
- پودر قند نصف پیمانه
- شکلات تختهای ٨٠ گرم
- کره ٥٠ گرم
- روغن جامد ٥٠ گرم
روش تهیه حلوای شکلاتی
آرد سفید را الک کنید و روی حرارت بسیار کم، ١٥ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. رنگ آرد نباید تغییر کند.
آرد نخودچی را الک و به آرد سفید اضافه کنید. این بار ٨ دقیقه زمان برای تفت دادن آن کافی است. حالا آردهای تفت خورده را دوباره الک کنید.
کره وروغن را به مخلوط آرد اضافه و با هم خوب ترکیب کنید. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و پودر قندالک شده و شکلاتی را که به روش بنماری ذوب کرده اید، به آن اضافه کنید.
حلوا را داخل قالب سیلیکونی بریزید و خوب فشار دهید تا سفت شود. سپس آن را یک ساعت داخل فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد.
نکته: اگر پس از اضافه کردن شکلات و پودر قند، حلواهنوز حالت شنی داشت، به آن کمی دیگر شکلات اضافه کنید.