صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

روش تهیه حلوای شکلاتی

  • کد خبر: ۵۶۵۹۴
  • ۰۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۴
حلوای شکلاتی که به آن حلوای ترکیه‌ای هم می‌گویند بسیار مقوی و خوش مزه و دارای ارزش غذایی بالاست. هم چنین ظاهر بسیار شیک و زیبایی دارد که آن را برای پذیرایی از میهمانان بسیار مناسب می‌کند.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ حلوای شکلاتی که به آن حلوای ترکیه‌ای هم می‌گویند بسیار مقوی و خوش مزه و دارای ارزش غذایی بالاست. هم چنین ظاهر بسیار شیک و زیبایی دارد که آن را برای پذیرایی از میهمانان بسیار مناسب می‌کند.

مناسب برای: ٤٠ نفر

زمان برای پخت: ٢٥ دقیقه

قیمت تمام شده برای هر نفر: ٣٠٠ تومان

مواد لازم برای تهیه حلوای شکلاتی

  • آرد سفید   یک پیمانه
  • آرد نخودچی   نصف پیمانه
  • پودر قند   نصف پیمانه
  • شکلات تخته‌ای   ٨٠ گرم
  • کره   ٥٠ گرم
  • روغن جامد   ٥٠ گرم

روش تهیه حلوای شکلاتی

آرد سفید را الک کنید و روی حرارت بسیار کم، ١٥ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. رنگ آرد نباید تغییر کند.

 
 
آرد نخودچی را الک و به آرد سفید اضافه کنید. این بار ٨ دقیقه زمان برای تفت دادن آن کافی است. حالا آرد‌های تفت خورده را دوباره الک کنید.
 
 
کره وروغن را به مخلوط آرد اضافه و با هم خوب ترکیب کنید. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و پودر قندالک شده و شکلاتی را که به روش بنماری ذوب کرده اید، به آن اضافه کنید.
 

حلوا را داخل قالب سیلیکونی بریزید و خوب فشار دهید تا سفت شود. سپس آن را یک ساعت داخل فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد.
 
 
نکته: اگر پس از اضافه کردن شکلات و پودر قند، حلواهنوز حالت شنی داشت، به آن کمی دیگر شکلات اضافه کنید.
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.