نان رول دارچینی از نانهای خوش مزهای است که اصالت سوئدی دارد و همراه با شیر، یک وعده غذایی کامل برای افطار ما ایرانیها به شمار میرود.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ نان رول دارچینی از نانهای خوش مزهای است که اصالت سوئدی دارد و همراه با شیر، یک وعده غذایی کامل برای افطار ما ایرانیها به شمار میرود. این نان شیرینی در اندازههای مختلفی پخت میشود. کوچکترین آن ۵ سانتی متر و بزرگترین آن ۱۰ سانتی متر قطر دارد. راستی این نان خوش مزه را اروپاییها نخستین بار زمانی پختند که دارچین از آسیا وارد اروپا شد.
قیمت: ١٠ هزار تومان
مناسب برای: ٨ نفر
زمان تهیه: ٦٠ دقیقه
مواد لازم برای تهیه نان رول دارچینی:
- شیر ولرم: یک لیوان
- ۴ قاشق غذاخوری خمیرمایه
- ۳ قاشق چای خوری شکر
- نمک: یک قاشق چای خوری
- تخم مرغ یک عدد + یک زرده
- روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری
آرد: ۳ لیوان
- کره آب شده به میزان لازم
- دارچین: ۲ قاشق غذاخوری
- زعفران: به میزان لازم
طرز تهیه نان رول دارچینی
به یک لیوان شیر (شیری که گرمای آن دست را نسوزاند) خمیرمایه و یک قاشق چای خوری شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید. آن را ۱۰ دقیقه استراحت بدهید.
در ظرف دیگری یک تخم مرغ کامل، نمک، روغن و ۲ قاشق چای خوری شکر را مخلوط و به خمیرمایه اضافه کنید. سپس آرد را کم کم به مواد اضافه و خمیر یکدستی آماده کنید.
خمیر را باز کنید و مستطیل شکل برش بزنید. روی خمیر کره بمالید. بعد هم دارچین و ۲ قاشق غذاخوری شکر را که با هم مخلوط کرده اید، روی سطح خمیر بپاشید. خمیر را لول و از وسط نصف کنید و بپیچید. بعد هم دوباره آن را لول کنید.
خمیرهای آماده را داخل سینی بچینید و نیم ساعتی استراحت بدهید. بعد هم روی خمیرها را با مخلوط زعفران، زرده تخم مرغ و ۴ قاشق غذاخوری شیر رومال کنید. خمیرها را ۲۰ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده است با دمای ١٨٠ درجه سانتی گراد بپزید.
نکته: برای خوش رنگ شدن روی نانها چند دقیقه گریل را روشن کنید.