انتقال زائران اربعین از شلمچه با ناوگان ایرانی امکان پذیر شد هوای کشور گرم‌تر می‌شود (یکم مرداد ۱۴۰۳) افزایش ۱.۳ درجه‌ای میانگین دمای هوای ایران در تیرماه تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک‌های قم از دوم مرداد ۱۴۰۳ + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه‌اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
سرخط خبرها

خمیر پیتزا و پیراشکی را در خانه درست کنید

  • کد خبر: ۸۵۴۵۳
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۷
خمیر پیتزا و پیراشکی را در خانه درست کنید
برای درست کردن پیراشکی و پیتزا، بهتر است خمیر آن را در منزل درست کنید! اگر این کار را طبق دستور زیر انجام دهید، بسیار آسان خواهد بود؛ همچنین درست کردن خمیر پیراشکی در خانه سالم‌تر است، زیرا خمیر‌های بازاری حاوی مواد نگه دارنده است.

به گزارش شهرآرانیوز، درست‌کردن غذا‌هایی مانند پیراشکی و پیتزا کمی وقت‌گیرند، چون برای تهیه خمیر آن‌ها باید وقت زیادی را صرف کنیم. یک راه‌حل ساده این است که از خمیر‌های آماده استفاده کنید، اما جز هزینه زیاد، کیفیت مناسبی هم ندارند و به سلامتشان نمی‌توان چندان اعتماد کرد. راه‌حل دیگر تهیه خمیر در خانه و نگهداری آن داخل فریزر تا یک ماه است، خمیری که کیفیت آن را به‌هیچ‌وجه نمی‌توان با نوع بازاری‌اش مقایسه کرد.

مواد لازم برای تهیه خمیر

برای تهیه این خمیر همه‌کاره که حتی می‌توان به جای نان معمولی هم از آن استفاده کرد، به یک لیوان شیر ولرم، ٣ قاشق چای‌خوری خمیرمایه پودری، ٤ قاشق چای‌خوری شکر، یک قاشق چایخوری نمک، ٦ قاشق غذاخوری روغن مایع، یک تخم‌مرغ و ٤ لیوان آرد نیاز دارید.

طرز تهیه:

داخل ظرفی، شیر، خمیرمایه و یک قاشق شکر را با هم مخلوط کنید و در ظرف را بگذارید. اجازه بدهید ١٠ دقیقه استراحت کند تا خمیرعمل بیاید.

داخل ظرف دیگری تخم‌مرغ، شکر، نمک و روغن را با هم مخلوط کنید (نیازی به استفاده از هم‌زن نیست). سپس خمیرمایه را که عمل آمده‌است به آن اضافه و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

۳ لیوان آرد را به مواد اضافه کنید. لیوان چهارم را کم‌کم بریزید تا خمیر یک‌باره سفت نشود. اگر خمیر هنوز شل است، قاشق‌قاشق به آن آرد اضافه کنید تا به غلظت لازم برسد.

خمیر را خوب ورز دهید. سپس در ظرف را بگذارید و اجازه بدهید خمیر یک ساعتی استراحت کند.

قبل از استفاده، پف خمیر را بگیرید و بعد از آن استفاده کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->