صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

خواص خربزه چیست؟

  • کد خبر: ۶۹۲۳۴
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۷
متخصص تغذیه گفت: خربزه حاوی ویتامین‌های محلول در آب، پروتئین، بتاکاروتن و مقدار زیادی آب است.
به گزارش شهرآرانیوز،  مظفری متخصص تغذیه گفت: خربزه یکی از میوه‌های مناسب فصل تابستان همچنین بسیار لذیذ و خوش طعم است که در هر ۱۰۰ گرم آن حدود ۳۶ درصد کالری، ۹ گرم قند، یک گرم پروتئین و یک دهم گرم چربی وجود دارد.

او بیان داشت: خربزه حاوی ویتامین‌های محلول در آب و موادی مانند بتاکاروتن استکه تامین کننده برخی از این ویتامین‌ها هستند.

مظفری تصریح کرد: انواع مختلف میوه خربزه وجود دارد که شناخته شده‌ترین آن‌ها خربزه خراسان است. همچنین خربزه و میوه‌ها با توجه به اقلیم کاشت و برداشت ارزش غذایی متفاوتی دارند.

او عنوان کرد: خربزه در فصل تابستان کاشت و برداشت می‌شود که خاصیت آن مطابق با فصل تابستان است و استفاده از آن ثمربخش است.

متخصص تغذیه اظهار داشت: توصیه می‌شود بیماران دیابتی در مصرف خربزه احتیاط کنند، چون مقداری قند در خربزه وجود دارد.

او افزود: افرادی که وزن زیادی دارند به دلیل وجود انرژی زیاد خربزه استفاده بی رویه از این میوه نداشته باشند.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.