صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

دسر عربی، بافتی بسیار نرم دارد+ طرز تهیه

  • کد خبر: ۷۵۳۰۳
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۱
در بین انواع مختلف دسر، دسر‌های کرمی مانند کرم کارامل، هم به لحاظ روش تهیه ساده و هم به لحاظ بافت نرم و لطیفی که دارند بسیار مورد پسند و پرطرفدار است. پایه اصلی این دسر‌ها اصولا شیر، خامه، ژلاتین و شکر است و با اضافه کردن یکی دو ماده دیگر می‌توان آن را در طعم‌های گوناگون آماده کرد و در مناسبت‌های مختلف سرو کرد. دسر عربی یکی از این دسر‌ها است که شباهت بسیاری به دسر پاناکوتا و باواریا دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، در تهیه دسر عربی از کرم کارامل استفاده می‌شود. برای همین، بافتی بسیار نرم و ظاهری بسیار زیبا دارد. این دسر جز اینکه طعمی عالی دارد، خیلی هم راحت درست می‌شود. برای همین، بیشتر خانم‌های کدبانو ترجیح می‌دهند از این دسر برای پذیرایی‌هایشان استفاده کنند.

تعداد: ۱۲ عدد

زمان تهیه: ۱۵ دقیقه

مواد لازم برای تهیه دسرعربی:

شیر: ٤ لیوان
کرم کارامل: یک بسته
شکر: ٣ قاشق غذاخوری
نسکافه: یک بسته
بیسکویت پتی‌بور: ٢ بسته
خامه: یک پاکت
پودر ژلاتین: ٣ قاشق غذاخوری
آب: نصف لیوان

طرزتهیه دسرعربی:

آب و ژلاتین را با هم مخلوط کنید و روی بخار کتری بگذارید تا ژلاتین حل و زلال شود.
 
شیر، شکر، خامه، نسکافه و کرم کارامل را داخل قابلمه‌ای با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا یکدست شود. مراقب باشید نجوشد. ظرف را از روی حرارت بردارید و ژلاتین آب‌شده را به آن اضافه کنید.
 


مواد دسر را داخل مخلوط‌کن بریزید و بیسکویت را به آن اضافه کنید. چند ثانیه آن را هم بزنید تا مواد یکدست شود. سپس مواد را داخل قالب بریزید و ٤ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خوب ببندد.

 
نکته‌ها
برای تزیین روی دسر می‌توانید از همان سسی استفاده کنید که داخل بسته کرم کارامل قرار دارد.
 
برای خارج‌کردن دسر از قالب، با نوک چاقو کناره‌های دسر را از قالب آزاد کنید. به این ترتیب، دسر راحت از قالب جدا می‌شود.
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.