صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

طرز تهیه آب‌دوغ خیار تشریفاتی

  • کد خبر: ۷۷۵۵۵
  • ۰۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۱
با طرز تهیه آب دوغ خیار، یکی از ساده‌ترین غذا‌های مخصوص تابستان آشنا شوید و با تهیه آن در منزل، یک وعده غذای سبک و خوشمزه نوش جان کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از غذا‌هایی که درست‌کردن آن به فصل بستگی دارد، آب‌دوغ‌خیار است. خارج از ایران، به سوپ سرد ایرانی با سبزیجات معطر معروف است. این غذا یک وعده غذایی کامل و سرشار از فیبر، انواع ویتامین و موادمعدنی است. نعنا و ریحان آن ضدنفخ و ضدسوزش معده، خیار آن سرشار از ویتامین سی، ماست و دوغ و کشک آن حاوی مقدار زیادی کلسیم و پروتئین و کشمش و گردویش مقدار زیادی پتاسیم دارد و با طبع معتدلش مناسب با انواع مزاج‌هاست.

تعداد: ۱۰ عدد

زمان تهیه: ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه آب‌دوغ خیار تشریفاتی:

خیار: یک‌کیلو
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۴ حبه
سبزی خوردن: نیم کیلو
گردوی خردشده: ۲۰۰ گرم
کشمش: ۱۰۰ گرم
نعنای خشک: ۲ قاشق غذاخوری
کشک: ۲ قاشق غذاخوری
خامه: ۵/۱ قاشق غذاخوری
دوغ: یک لیتر
یخ: به مقدار لازم
پودر گل محمدی: ۳ قاشق غذاخوری



کشک، خامه و دوغ را درون ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید.

خیار و پیاز را نگینی ریز و به مایه اصلی آب دوغ اضافه کنید. سپس سیر را رنده کنید و به آن بیفزایید.

سبزی را پس از تمیز کردن، خرد و همراه با پودر گل محمدی، گردو، نعنای خشک و کشمش به دیگر مواد اضافه و خوب مخلوط کنید. آخر سر یخ را بریزید.

نکته 
خوردن آب‌دوغ‌خیار با نان خشک طعم دیگری دارد.

برچسب ها: آشپزی غذا ویتامین
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.