صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

استاندار: رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در خراسان رضوی به ۸۰ درصد رسید

  • کد خبر: ۷۹۲۷۰
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۲
استاندار خراسان رضوی گفت: خوشبختانه میزان رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی از سوی مردم در این استان که پیش از این به ۳۵ درصد رسیده بود طی سه هفته اخیر روند رو به رشدی یافته و به بیش از ۸۰ درصد رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ استاندار خراسان رضوی گفت: خوشبختانه میزان رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی از سوی مردم در این استان که پیش از این به ۳۵ درصد رسیده بود طی سه هفته اخیر روند رو به رشدی یافته و به بیش از ۸۰ درصد رسیده، اما این شرایط شکننده است. محمدصادق معتمدیان افزود: ۲ هفته بسیار سخت را از لحاظ اوج شیوع کرونا و افزایش میزان بستری و مرگ و میر‌ها پشت سر گذاشتیم که بی سابقه بود و کادر درمان زحمات بسیار زیادی را متقبل شدند.


وی اضافه کرد: اکنون اعداد و ارقام حاکی از کاهش میزان شیوع کرونا، درمان بیماران سرپایی و بستری‌ها در خراسان رضوی و نتیجه یک کار تیمی از سوی مدیران بخش‌های مختلف است، اما وضعیت شکننده است و اگر غفلت یا عادی انگاری شود امکان دارد پنجمین اوج گیری شیوع کرونا بر ششمین اوج گیری سوار شود؛ لذا باید مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی‌تر بگیرند و شیوه نامه‌های بهداشتی را بیشتر رعایت کنند.

ویروس کرونای «مو» هم از راه رسید

سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد نوع جدیدی از ویروس کرونا موسوم به «مو» (Mu) یافت شده که برای اولین بار در ماه ژانویه در کلمبیا شناسایی شده است.


طبق این اعلام، این نوع کرونا جهش‌هایی دارد که خطر مقاومت به واکسن‌ها را نشان می‌دهد، اما شناخت ابعاد آن نیازمند مطالعات بیشتری است.


بر این اساس نگرانی‌های گسترده‌ای درباره ظهور جهش‌های جدید ویروس وجود دارد؛ زیرا نرخ عفونت در سطح جهانی در حال افزایش است و نوع بسیار انتقال پذیر دلتا به ویژه در میان افراد واکسینه نشده و در مناطقی که اقدامات ضدویروس کاهش یافته رو به رشد است.

دارو‌های کرونایی در مشهد موجود است

دبیر کمیته دارو و تجهیزات پزشکی قرارگاه مبارزه با کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز اعلام کرد که بیشتر دارو‌ها و ملزومات پزشکی مورد نیاز بیماران کرونایی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد موجود است. طبق اعلام محمدرضا صابری، برای تزریق داروی رمدسیویر به بیماران سرپایی نیز مراکز ویژه‌ای فعال شده است تا نیازی به مراجعه مستقیم به بیمارستان نباشد.


رئیس کمیته بهداشت و پیشگیری قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز اعلام کرد که توسط ۴۱ مرکز خدمات جامع سلامت، به بیماران مبتلا به کرونا خدمات ارائه می‌شود.


مهدی قلیان افزود: از این تعداد ۲۳ مرکز در مشهد و ۱۸ مرکز در شهرستان‌های زیر پوشش فعال هستند و به منظور گسترش خدمات رسانی به بیماران اکنون ۱۱ مرکز منتخب در مشهد به صورت شبانه روزی فعالیت دارند.


وی با بیان اینکه در این مرکز خدمات سطح یک شامل ویزیت پزشک و انجام تست پی سی آر و رپید تست به صورت رایگان انجام می‌شود تصریح کرد: علاوه بر این ۱۶۰ درمانگاه عمومی بخش خصوصی نیز خدمات سطح یک را به بیماران مبتلا به کرونا ارائه می‌دهند.

افزایش ظرفیت تولید کپسول اکسیژن در مشهد

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز اعلام کرد که با راه اندازی واحد جدید تولیدی کپسول اکسیژن در شهرک صنعتی ماشین سازی و فناوری‌های برتر، ۲۵ درصد به ظرفیت تولید کپسول اکسیژن در مشهد افزوده شد.
طبق اعلام جواد خزایی، این واحد قادر به تولید روزانه بین ۴۵۰ تا ۵۰۰ عدد کپسول اکسیژن ۵۰ لیتری است. ۴ واحد تولیدی کپسول اکسیژن در مشهد ظرفیت تولید ۵۶ هزار لیتر اکسیژن طبی را داشتند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.