گروه ورزش|شهرآرانیوز، شکست تلخ تیم ملی فوتسال ایران در جام جهانی فوتسال بار دیگر نگاهها را متوجه این ورزش زیبا و جذاب کرده است. ورزشی که اگر درچهار سال اخیر به طور جدی به مسائل آن پرداخته میشد، بدون شک درجام جهانی میتوانست به عنوان قابل توجهی دست یابد و بربام فوتسال جهان بایستد. بی توجهی و برخی ساختارشکنیها در فوتسال، اما سرانجام خوشی را برای این ورزش مهیج به همراه نیاورد و تیم ملی فوتسال ایران که به واقع بعد از سومی جهان در دوره قبل، میتوانست برای قهرمانی درجهان خیز بردارد بر اثربی توجهیهای محض به سرمایههای فوتسال وبال پردادن به یک مربی کم دانش از رسیدن به جمع چهار تیم نهایی بازماند و حتی نتوانست عنوان چهار سال قبل خود را نیز تکرار کند. به کارگیری افراد بی تجربه که در دایره فوتسال محلی از اعراب ندارند در بخش کمیته فوتسال یکی دیگراز دلایلی است که سبب پس رفت فوتسال ایران تا این نقطه شده است.
بدون شک اگر تصمیم گیران در فدراسیون فوتبال چشم خود را به روی سرمایههای واقعی فوتسال نمیبستند وافرادی را در کمیته فوتسال به کار میگرفتند که در مختصات فوتسال ایران دارای تجربه و اعتبار هستند، هیچ گاه موقعیت کنونی به وجود نمیآمد و فوتسال ایران میتوانست قدمی رو به جلو بردارد. فدراسیون فوتبال هیچ گاه درباره اینکه چرا ریاست کمیته فوتسال به دست سراجی سپرده شده توضیح روشنی نداده است، درحالی که پرسشهای بسیاری میان اهالی فوتسال درباره چرایی حضور این شخص درراس امور فوتسال وجود دارد.
مضاف برآن اعتماد بی جا به ناظم الشریعه که بدون هیچ افتخار باشگاهی در سالهای گذشته سراز تیم ملی فوتسال درآورد و تنها به لطف سومی جهان که حاصل زحمات مربیانی همچون خسوس و حسن شمس بود، توانست دراین سالها همچنان برفوتسال ایران حکمرانی کند. نتیجه سپردن سکان هدایت تیم ملی فوتسال به ناظم الشریعه، اما ارائه بازیهای کاملا محتاطانه و با چانشی ترس و اضطراب درجام جهانی فوتسال بود. نمایشی که نشان میداد تیم ملی فوتسال برای پیروزی ساخته نشده و با نگرانی گام به این عرصه گذاشته و دل به اتفاقات دوخته است. نتیجه این حجم از اضطراب و نگرانی شکست مقابل تیمی بود که بی جهت به خاطر حضور بازیکنان برزیلی درجه سه، بزرگ شد. تیمی که در دنیای فوتسال هرگز اعتبار ایران را نداشت، اما به لطف بازی خوانی و تحرک و جنب و جوش بیشتر سرمربیاش توانست بازی باخته را در نیمه دوم با پیروزی تاخت بزند و به جمع چهارتیم برتر دنیا برسد.
تیم ملی فوتسال در بازیهای ماقبل قزاقستان نیز نمایش اطمینان بخشی نداشت. بردهای خفیف و پذیرش گلهای پرشمار از نماینده آسیایی حاضر درمرحله یک شانزدهم(ازبکستان) و شکست مقابل آرژانتین درمرحله گروهی نشان داد ناظم الشریعه هیچ دستاورد تازهای را برای فوتسال ایران به همراه نیاورده است.
فوتسال ایران حالا دریک مسیرتازه قرار گرفته و تصمیم گیران در این حوزه باید به سرعت درراستای بهبود اوضاع اقدام کنند. پروزه عزیزی خادم و همکارانش در فوتسال به بن بست خورده و رئیس فدراسیون فوتبال باید حالا به سراغ گزینههای اصلحتر در این دایره برود و تحولات بزرگی را دراین رشته ایجاد کند. بدون شک سپردن ریاست کمیته فوتسال به دست خود فوتسالیها و انتخاب یک مربی با انگیزه برای چهار سال آینده میتواند وجهه ازدست رفته فوتسال ایران را بازگرداند.