صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

۲۳ درصد تقاضا‌های طلاق در مشهد به سازش ختم شد

  • کد خبر: ۸۵۴۳۹
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۰ - ۰۰:۰۰
معاون اداره‌کل بهزیستی خراسان رضوی: آمار پنج‌ساله سازش‌ها در استان ۲۱ درصد بوده است.

لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ پیگیری‌ها برای کاهش آمار طلاق در مشهد مانند دیگر کلان‌شهر‌های کشور یکی از دغدغه‌های مسئولان است و در این راستا معاون امور پیشگیری اداره‌کل بهزیستی خراسان‌رضوی اعلام کرد که در ۳ ماه نخست امسال از مجموع درخواست‌های ثبت‌شده برای طلاق در مشهد، ۲۳ درصد به سازش و ادامه زندگی مشترک منجر شده است. غلامحسین دلبری در گفتگو با خبرنگار ما افزود: ۲۰ شهرستان استان به «سامانه تصمیم» تجهیز شده‌اند. این سامانه مشاوره قبل طلاق است که به متقاضیان این امکان را می‌دهد که به‌صورت سامانه‌ای و الکترونیکی درخواست طلاقشان را ثبت کنند.
وی ادامه داد: تعداد درخواست‌های ثبت‌شده برای طلاق در «سامانه تصمیم» مشهد از اول فروردین سال ۱۳۹۵ تا پایان شهریور امسال ۸۹ هزارو ۴۰۳ مورد بوده است.

وی تصریح کرد: انصراف، مراجعه‌نکردن و در کل سازش برای شهر مشهد در این بازه زمانی ۱۸ درصد برآورد شده است. ضمن اینکه آمار سازش در کل استان از ابتدای فروردین ۱۳۹۵ تا پایان شهریور امسال ۲۱ درصد ثبت شده است.
دلبری با بیان اینکه در این بازه زمانی در کل استان ۱۲۹ هزارو ۵۰۷ درخواست طلاق در سامانه تصمیم ثبت شده است، افزود: بعد از ثبت درخواست طلاق در سامانه تصمیم، ۴۵ روز زمان لازم است تا درخواست فرد به پیشخوان دفاتر قوه قضائیه ارسال شود.

ظرفیت تکمیل است!

وی درباره برآورد‌ها از تعداد تقریبی معتادان متجاهر در مشهد نیز گفت: برآورد‌ها حکایت از حضور ۹۰۰۰ معتاد متجاهر در مشهد دارد که از این تعداد ۳۰۰۰ نفر جمع‌آوری شده‌اند. ضمن اینکه ظرفیت همه مراکز نگهداری در مشهد تکمیل شده است.
معاون امور پیشگیری اداره‌کل بهزیستی خراسان‌رضوی افزود: حدود ۷۰۰ تا ۷۵۰ معتاد متجاهر نیز در استان جمع‌آوری شده‌اند. ابتدا مقام قضایی این افراد را جمع‌آوری می‌کند، سپس قرنطینه و غربالگری می‌شوند. در مرحله بعد، به‌دلیل وضعیت کرونا ۱۵ روز قرنطینه می‌شوند و در مرحله آخر برای قرارگیری در مراکز، تقسیم‌بندی‌ می‌شوند.

نهایت مدت نگهداری یک سال است

دلبری با بیان اینکه به‌دلیل وضعیت کرونا نهایت مدت نگهداری این افراد یک سال است، ادامه داد: جمع‌آوری معتادان متجاهر، مطالبه عمومی شهروندان است. براساس قانون، این گروه از افراد فقط یک‌بار باید جمع‌آوری شوند، اما روند جمع‌آوری در مشهد برای هر بیمار متجاهر گاهی به چندین‌بار می‌رسد.
وی افزود: اگر این افراد در مسیر بازتوانی قوی شوند، به‌عنوان مثال اداره فنی‌وحرفه‌ای وارد گود اجرایی شود و به این افراد آموزش دهد، نتیجه کار مؤثر خواهد بود، اما اگر فرایند اجرای کار به اینجا برسد که فرد فقط جمع‌آوری و ترک داده شود، تا زمانی که برای وی اشتغال‌زایی و مهارت‌آموزی صورت نگیرد، دوباره به این چرخه وارد خواهد شد. اکنون توانمندسازی این افراد در مشهد درصد کمی را به خود اختصاص داده است.

شفاف‌سازی وام ۵۰ میلیون تومانی

وی گفت: بهزیستی به بیمارانی که در کمپ ماده ۱۶ بستری بوده‌اند و یک‌سال هم از ترک اعتیاد آن‌ها می‌گذرد، معادل ۵۰ میلیون تومان وام اشتغال‌زایی اعطا می‌کند و در این راستا گروهی را بسیج کردیم تا این افراد را شناسایی کنند.
دلبری یادآور شد: این افراد با گرفتن مجوز و تأیید سازمان فنی‌وحرفه‌ای مبنی بر گذراندن دوره‌های آموزش حرفه، یا ارائه مدرکی مرتبط با آن می‌توانند این وام را دریافت کنند.

روزانه ۳۵ هزار تومان هزینه نگهداری

معاون امور پیشگیری اداره‌کل بهزیستی خراسان‌رضوی ادامه داد: بهزیستی برای هر نفر ۳۵ هزار تومان به مراکز نگهداری پرداخت می‌کند. این رقم در تعداد روز‌های سال رقم زیادی است و باید درباره توانمندسازی این افراد تمهیدی در نظر گرفته شود. در غیر این صورت جمع‌آوری همچنان به‌صورت چرخه تکرار خواهد شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.