دستگیری عوامل شهادت ماموران حافظ آرای مردم در سیستان‌وبلوچستان  آمار‌های اعتیاد در کشور مربوط به دهه ۹۰ است قتل شرور غرب تهران به دست یک مجرم سابقه دار اعترافات تکان دهنده قاتل چاقوکش کارهای مهمی که باید پس از سرقت گوشی انجام دهید قتل پسر همسایه به خاطر یک دختر ربودن زن جوان از خودروی همسرش +جزییات خودکشی متهم به سرقت از صندوق امانات بانک ملی ۱۲ هزار تماس مزاحمتی با آتش‌نشانی مشهد طی یک ماه! دستگیری پسری که مادرش را به خاطر سرزنش دیگران به قتل رساند + عکس موبایل‌قاپ حرفه‌ای در مشهد به دام افتاد (۱۶ تیر ۱۴۰۳) دستگیری ۱۱ سرشاخه یک شرکت هرمی در مشهد ۱۰ فایده گریه کردن | تا چه حد مجازیم که گریه کنیم؟ انجام مشاوره‌ ژنتیک در مرحله‌ پیش‌ از ازدواج، به همه‌ زوجین توصیه می‌شود درباره لطفعلی خان زند از تاج گذاری تا مرگ | یک تراژدی خون بار در چهار پرده یکی از راه‌های سوء استفاده از قانون معافیت سربازی سد شد آیا ضعف در برقراری ارتباط با دیگران سبب جذب همزیستی با حیوانات می­ شود؟ آداب سفر در فصل گرما جزئیات شهریه مدارس؛ شروع از ۱۰ میلیون تومان | شهریه ۲۵ درصد مدارس بالای ۳۰ میلیون تومان ابتلا به کیست مویی در بین مردان شیوع بیشتری دارد 
سرخط خبرها

با دقت بیشتری ازدواج کنید

  • کد خبر: ۷۵۳۰۱
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۲
با دقت بیشتری ازدواج کنید
ملیحه ابراهیمی - روزنامه نگار
نگرانی از وضعیت ازدواج و طلاق جوانان، صحبت امروز و دیروز نیست. این وضعیت زمانی نگران‌کننده‌تر می‌شود که برابر تحقیقات، شاهد کاهش چشمگیر ازدواج در ۴۰ سال گذشته هستیم. ادامه این روند، پیامد‌های جبران‌ناپذیری از جمله کاهش باروری و به دنبال آن تنظیم جمعیت را به کشور متحمل کرده است. بر اساس داده‌های ثبت احوال، نسبت ازدواج به طلاق در کشورمان، پیش از انقلاب بیش از ۱۴ به یک و اکنون به حدود ۳ به یک رسیده است.

این روز‌ها به لطف اینترنت، کمتر کسی هست که از اطلاعات داخلی و خارجی بی‌خبر بماند. بی‌تردید، علاوه بر ایران، ممکن است شاهد افول ازدواج در جوامع پیشرفته هم باشیم، اما فراموش نکنیم راه حل مسئله تن دادن به هر نوع ازدواجی برای افزایش کمیت آمار و ارقام نیست. گاهی بی‌تدبیری در مسئله‌ای به این مهمی ممکن است آثار زیان‌باری به بار آورد.

جدا از به‌کارگیری تلاش کمی و کیفی دولتمردان برای فراهم آوردن بستر ازدواج، باید به چند نکته روا‌ن‌شناختی نیز به طور ویژه توجه کرد. به گفته صاحب‌نظران، به این دلایل نیز نباید ازدواج کرد از جمله:

فشار خانواده
حرف مردم
برطرف کردن نیاز جنسی
بهبود وضعیت مالی
افزایش سن و سال
گرفتن انتقام از نفر قبلی
احساس کمبود
دلسوزی و ترحم در برابر طرف مقابل
تغییر فرد مقابل
شورش علیه والدین
جست‌وجوی استقلال
فرار از خانه پدری
التیام یک رابطه شکست‌خورده
احساس گناه و راحتی
 
روان‌شناسان حوزه تربیت خانواده بر این باورند که ورود به مسئله مهم ازدواج که ممکن است با یک تصمیم نادرست و از سر احساس سرنوشت ۲ طرف را دگرگون کند، باید بسیار موشکافانه انجام شود. با عقل، منطق و تحلیل موقعیت هر فرد، می‌توان با علاقه و عشق ازدواج کرد. البته این مهم مستلزم داشتن شناخت کامل از خود و به مرور زمان و به مرور زمان، آشنایی با طرف مقابل است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->