صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

تونر صورت چیست و چه کاربردهایی برای پوست دارد؟

  • کد خبر: ۸۶۳۳۰
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۰ - ۰۲:۳۰
مراقبت از پوست دغدغه بسیاری از افراد به خصوص خانم‌ها است. دغدغه ای که قطعا نیاز به انجام کارهایی به صورت روتین و منظم دارد. یکی از این روش ها، استفاده از تونر است که برای بسیاری از افراد همچنان ناشناخته مانده است.

به گزارش شهرآرانیوز، همانطور که فرآورده‌های مختلف مو طی زمان دستخوش تغییرات زیادی شده اند و روز به روز بر تنوع آن‌ها افزوده می‌شود، روتین مراقبت از پوست نیز به مرور کامل‌تر شده و در این میان تونر‌ها نقش مهمی را ایفا می‌کنند. امروزه تونر‌ها برای هر نوع پوستی به طور اختصاصی طراحی می‌شوند و به نیاز‌های متفاوت مشتریان پاسخ می‌دهند.

به گفته متخصصین پوست و مو شرکت لوازم آرایشی بریتانیایی مشهور بادی شاپ، تونر‌ها مسیر طولانی و پر فراز و نشیبی را برای دست یابی به موفقیت‌های کنونی خود طی کرده اند و به اندازه‌ای موثر واقع شده اند که به هیچ عنوان نمی‌توان منکر اهمیت حضور آن‌ها در یک روتین تمام و کمال مراقبت از پوست شد.

البته مصرف تونر‌ها نیز درست مانند سایر محصولات مراقبتی نیازمند بررسی دقیق، انتخاب اصولی و رعایت احتیاطات لازم خواهد بود. برای نمونه دکتر مارینا پردو متخصص پوست مستقر در نیویورک توضیح می‌دهد که افراد با رنگ پوست تیره بیشتر مستعد ابتلا به ناهماهنگی رنگدانه‌ای هستند. از این رو توصیه می‌شود که این گروه از مصرف هر نوع تونر محتوی الکل پرهیز کنند، زیرا منجر به تشدید اختلالات رنگدانه‌ای خواهند شد. همچنین الکل سبب شعله ور شدن التهابات پوستی شده و می‌تواند به پوسته پوسته شدن بافت پوست منتهی شود.

تونر دقیقا چه محصولی است و چه کمکی به پوست شما می‌کند؟

تونر صورت اساسا مرحله‌ای میانی در روتین مراقبت از پوست به شمار می‌رود. به بیان دیگر تونر مایعی است که باید پس از شست و شوی صورت و پیش از مرحله مصرف سرم یا مرطوب کننده، مورد استفاده قرار گیرد.

در مجموع تونر‌ها با هدف اصلی کمک به متعادل سازی pH پوست وارد میدان رقابت شده اند و خود به عنوان دسته‌ای مستقل از محصولات پوستی شناخته می‌شوند. با توجه به این موضوع روند تولید تونر‌ها از فرآورده‌هایی با اثر قابض تغییر چشمگیری داشته و این روز‌ها شاهد انواع بیشتری از آن‌ها هستیم که هر یک مزایای مختلفی را برای مخاطب فراهم می‌کنند. برای مثال حتی محتوای الکلی تونر‌ها هم کاهش یافته و اکثرا محصولاتی با پایه آبی طراحی می‌شوند.

عملکرد تونر برای انواع پوست

تونر‌ها پوست را برای جذب بهتر مرطوب کننده و سرم‌های جوانساز- ضد چروک آماده می‌کنند و این کار را از طریق حذف چربی اضافی و آلودگی و بقایای لوازم آرایشی از روی سطح پوست انجام می‌دهند. علاوه بر این با تکیه بر تونر می‌توان به بسته شدن منافذ باز پوست کمک زیادی کرد. با این حال همانطور که گفته شد، تونر‌ها را باید پس از شست و شوی کامل صورت با شوینده مناسب استفاده کرد و این دسته از محصولات نمی‌توانند به تنهایی جایگزین خوبی برای شوینده‌ها باشند.

تونر‌های اصلاح شده و به اصطلاح مدرن در مصرف منظم و در بازه زمانی نسبتا طولانی، قادر به بهبود کیفیت پوست خواهند بود و می‌توانند از آکنه تا خشکی پوست نقش درمانگر داشته باشند. به عنوان مثال یک تونر با ترکیبی از سالیسیلیک و گلایکولیک اسید، پوست چرب را در تمام طول روز مات نگه می‌دارد و از اصطلاحا برق افتادن آن جلوگیری می‌کند. در مقابل تونر‌های مخصوص پوست خشک بیشتر خاصیت آبرسانی دارند و به بازیابی سلول‌ها کمک می‌کنند. در مجموع می‌توان گفت که تونر‌ها احساس طراوت و شادابی مطلوبی به پوست می‌بخشند و بهتر است یکی از اجزای ثابت هر روتینی باشند.

نحوه مصرف

خوشبختانه نحوه استفاده از تونر‌ها بسیار آسان است و نیاز به آموزش خاصی ندارد. تنها کافیست یک پد پنبه‌ای را برداشته و آن را با چند قطره تونر خیس کنید. سپس باید پد را به آرامی روی کل صورت، گردن و قفسه سینه خود (در صورت تمایل) بکشید. البته می‌توان همین فرآیند را بدون پد پنبه‌ای و با دست نیز انجام داد. پس از مصرف تونر مقداری صبر کنید تا محلول جذب پوست شود و سپس از مرطوب کننده، سرم و یا سایر محصولات مراقبت از پوست استفاده کنید.

می‌توان تونر‌ها را دو بار در روز یعنی یک مرتبه صبح و یک مرتبه شب مصرف کرد. اما اگر پوست شما به راحتی تحریک و یا خشک می‌شود، بهتر است دفعات استفاده را به یک بار در روز کاهش دهید. همچنین توصیه می‌شود فرمول‌هایی که بیشتر قابض و مناسب پوست چرب یا مستعد آکنه هستند، یک روز در میان مصرف و به تدریج افزایش دوز داده شوند. اما تونر‌ها چه محتویاتی می‌توانند داشته باشند که برای پوست مفید باشد؟

- گلاب برای آبرسانی

- بابونه برای تسکین التهابات پوستی

- روغن درخت چای برای مبارزه با آکنه

- آلوئه ورا برای بهبود التهاب و قرمزی

- ویتامین E برای آبرسانی بیشتر

- سلول‌های بنیادی گیاهی به عنوان آنتی اکسیدان و دارای خاصیت ضد پیری سلول‌های پوست

لازم به ذکر است که معمولا مصرف تونر‌ها پس از اقدامات درمانی و زیبایی روی پوست بی ضرر خواهد بود. با این حال اگر به تازگی اپیلاسیون، لیزر تراپی و یا لیزر مو‌های زائد انجام داده اید، بهتر است از فرمول‌های ملایم‌تر استفاده کنید. در این میان توجه ویژه‌ای به تونر‌های فاقد الکل داشته باشید، زیرا نمونه‌های حاوی الکل می‌توانند به راحتی از منافذ باز عبور کرده و التهاب را افزایش دهند. حتی اگر پوست شما حساسیت زیادی دارد، می‌توانید به مدت چند روز مصرف تونر را قطع کرده و به پوستتان فرصت استراحت و بازیابی بدهید.

منبع: عصر ایران 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.