صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مشتریان به شرکت برق افغانستان ۲۶ میلیارد افغانی بدهکار هستند

  • کد خبر: ۹۰۴۰۰
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۱
مسوولان شرکت برق افغانستان اعلام کردند که مشتریان این شرکت در افغانستان از جمله سیاستمدارن و دولتمردان سابق این کشور ۲۶ میلیارد افغانی به این شرکت بدهکار هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسوولان شرکت برق افغانستان اعلام کردند که مشتریان این شرکت در افغانستان۲۶ میلیارد افغانی به این شرکت بدهی دارند.

برشنا سیاستمداران، مقامات دولت سابق، صنعتگران و بازرگانان را از عمده بدهکاران برق عنوان کرده است.

«مولوی عبدالرحمان رحمانی»، رییس بازاریابی شرکت برق افغانستان گفت که مشکلات مالی و عدم پرداخت بهای قبض برق، این شرکت را با مشکلات جدی روبرو کرده است.

وی پرداخت قبوض برق از سوی مقامات دولت سابق، سیاستمداران، و اعضای پیشین پارلمان را راه حل خروج از مشکل فعلی اداره برق عنوان کرده است.

رحمانی گفت: سیاسیون، مقامات دولت سابق، افراد پرنفوذ، تجار و کارخانه داران از جمله بدهکاران اصلی شرکت برق هستند که یکماه به آن‌ها فرصت پرداخت بهای قبض داده شده و در صورت عدم اقدام پرونده آن‌ها به دادگستری ارسال خواهد شد.

مسوولان شرکت برق افغانستان می‌گویند که این شرکت به کشور‌های صادرکننده برق بدهکار بوده و بخشی از این بدهی مرتبط با دولت گذشته است.

دولت سابق افغانستان نیز همواره با جمع آوری بهای قبض برق از مقامات سابق و افراد پرنفوذ با مشکلاتی مواجه بود.

پیش از این شرکت برق افغانستان ۷۳ نفر از عمده بدهکاران که نامی از بسیاری از نمایندگان مجلس این کشور و افراد پرنفوذی مانند عبدالرشید دوستم، محمد کریم خلیلی و عبد رب سیاف نیز در میان آن بود را منتشر کرده است.

اشرف غنی، دستور داده بود که هیاتی متشکل از امنیت ملی، وزارت کشور، وزارت حج و شرکت برق به خانه این افراد رفته و آن‌ها را تشویق به پرداخت بهای قبض خود کنند.

با این حال حکمت‌الله نورزی، سخنگوی شرکت برق افغانستان در کنفرانس خبری روز چهارشنبه گفت: جمع آوری بهای با جدیت ادامه دارد، همزمان، شرکت برق افغانستان بخشی از پول برق وارداتی را تهیه کرده است و در آیندۀ نزدیک به کشور‌های صادرکننده برق پرداخت خواهد کرد.

بخش زیاد برق مورد نیاز افغانستان از کشور‌های ازبکستان، ترکمنستان، ایران و تاجیکستان وارد می‌شود.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.