صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

موادغذایی پرکالری و کم کالری + جدول

  • کد خبر: ۹۴۶۸۷
  • ۱۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۸
غذاها از نظر کالری به دو دسته پرکالری و کم کالری تقسیم می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ "چند کالری در این غذا است؟ ” به کار بردن این جمله وقتی به یک غذا نگاه می کنید بسیار شایع است. عبارت کالری برای اندازه گیری مقدار انرژی موجود در غذا به کار می رود.

وقتی می خواهیم بدانیم چه مقدار کالری در یک غذا موجود است و چه مقدار انرژی برای بدن آماده می کند. کلمه «کالری» اولین بار در سال ۱۸۶۳ برای محاسبه انرژی لازم برای رساندن یک کیلوگرم آب به یک درجه سلسیوس استفاده شد.

برچسب های اطلاعات تغذیه ای بر روی بسته های غذایی بر اساس کیلو کالری است. یک کیلو کالری برابر با ۱٫۰۰۰ کالری کوچک است.

با این حال، معمولا کیلو از این عبارت حذف می شود و کالری به جای کیلو کالری استفاده می شود. تنظیم این عبارت اصلی است که می توانیم از طریق آن روی وزن تاثیر بگذاریم. در بسیاری از برنامه های غذایی که قصدشان کاهش وزن است اصلی ترین کاری که انجام می شود حذف کالری های اضافه است. اگر به اندازه انرژی دریافت نکنید بدن انرژی خود را از سوزاندن چربی ها بدست می آورد.

 

پرکالری‌ها

 

کره‌بادام‌زمینی

 

شیر پرچرب پنیر گوشت‌ها روغن‌ها آجیل
واحد 

یک‌قاشق‌ غذاخوری

یک لیوان 100گرم 100گرم 100گرم 100گرم
میزان 100کالری 146کالری

400-200 کیلوکالری

240-170

کیلوکالری

900-880 کیلوکالری 630-320 کیلوکالری
کم‌ کالری‌ها

سفیده تخم‌مرغ

 

شیر بدون چربی سبزیجات ماهی میوه تازه حبوبات
واحد 100گرم 100گرم 100گرم 100گرم 100گرم 100گرم(پخته)
میزان 52کیلوکالری 86کیلوکالری 34-14 کیلوکالری 120-80 کیلوکالری 65-35 کیلوکالری 130-50 کیلوکالری

 

 

 

 

برچسب ها: کالری غذا گوشت
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.