صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

رکوردشکنی های قهرمان مشهدی ۱۰۰ متر و ۶۰ متر با مانع ایران چشم ها را خیره کرده است.

مژده رنگیان | شهرآرانیوز؛ مسابقات دوومیدانی داخل سالن زنان باشگاه‌های کشور در‌حالی به پایان رسید که فائزه آشورپور یکی از معدودقهرمانان این مسابقات با ۲ قهرمانی بود.

فائزه آشورپور، ورزشکار جوان مشهدی، را می‌توان چهره بی‌رقیب دو‌های سرعت با مانع ایران دانست و آمار عملکرد او در ۱۰۰‌متر فضای باز و ۶۰‌متر داخل سالن، این را تأیید می‌کند. فائزه آشورپور بیست‌ودو‌ساله و حضورش در دوومیدانی حاصل یک استعدادیابی در رده‌های پایه است. او با ورود به ژیمناستیک در سن نونهالی، شروعی استاندارد به‌عنوان یک ورزشکار داشت و بعد‌ها به‌سمت دوی سرعت کشیده شد.

او که در ترکیب تیم چادرملو اردکان در مسابقات دوومیدانی داخل سالن حضور داشت، ابتدا در ماده ۶۰‌متر با‌مانع با زمان ۸.۵۶‌ثانیه قهرمان شد و ۲۴ ساعت بعد در ۶۰‌متر نیز ۷.۵۹‌ثانیه را ثبت کرد و بالاتر از فائزه نسایی و ساناز امیری‌پور قهرمان شد. این موفقیت‌ها، عملکرد او در لیگ دوومیدانی بانوان ۱۴۰۰ را کامل می‌کند؛ چنان‌که دونده تیم دانشگاه آزاد در لیگ امسال، حاکم بی‌رقیب ماده ۱۰۰‌متر با‌مانع بود. علاوه بر قهرمانی در هر ۳ مرحله لیگ امسال (که بهترین زمان ثبت‌شده او ۱۴.۳۵‌ثانیه در مرحله دوم لیگ بود)، نام او به‌عنوان رکوردشکن دوی امدادی ایران پس از ۴۷سال ثبت شد. فائزه همراه با هم‌تیمی هایش الهام کاکلی، ساناز امیری‌پور و فائزه نسایی رکورد ملی دوی ۴‌در۱۰۰‌متر ایران را پس از نزدیک به نیم‌قرن جابه‌جا کردند.

رکورد‌های قابل‌قبول با‌وجود سرماخوردگی

فائزه پیش از شروع مسابقات داخل سالن، آمادگی صد‌در‌صد نداشت؛ اما با‌وجود‌این، بدن او روی پیست مقابلش نایستاد و با او همراهی کرد. او به «دختران قهرمان» می‌گوید: با‌وجود سرماخوردگی که دقیقا ۲ روز قبل از مسابقه برایم رخ داد، رکورد‌های قابل‌قبولی، هم در ماده تخصصی خودم ۶۰‌متر با‌مانع و هم در ۶۰‌متر آزاد کسب کردم که با رکورد ورودی فاصله زیادی نداشت. رکوردشکن ۴‌در‌۱۰۰‌متر فضای باز در دوی امدادی داخل سالن هم دوید: علاوه‌بر‌این در تیم ۴‌در‌۴۰۰‌متر امدادی چادرملو اردکان هم حضور داشتم که در‌مجموع مسابقه رضایت‌بخشی بود.

مشکلی به نام بی‌رقیبی

با‌وجود قهرمانی در هر ۲ ماده، فائزه آشورپور نتوانست رکورد ورودی مشخص‌شده را کسب کند؛ موضوعی که قهرمان سرعت درباره آن صحبت کرده است. فائزه می‌گوید: قطعا اگر در ماده ۶۰‌متر با‌مانع رقیب خوبی داشتم، می‌توانستم رکورد‌های بهتر و حتی ورودی را کسب کنم؛ اما متأسفانه فاصله نفر دوم با من خیلی زیاد بود، ولی با‌این‌حال رکورد بسیار خوبی را دویدم.

قهرمان دوی سرعت با‌مانع ادامه می‌دهد: مربی من جمیله سیفی همیشه در تمرین‌ها و حتی در مسابقه‌ها لحظه‌به‌لحظه کنار من بوده و اگر حمایت‌های مربی و خانواده‌ام نبود، تحمل دشواری تمرین‌های سخت دوومیدانی میسر نمی‌شد و امکان نداشت که ذهنم برای تداوم مسیر، آرام بماند.
او خاطرنشان کرد: امسال سال خوبی برای من بود که با رکوردشکنی‌ها همراه بود؛ اما حالا ذهنم معطوف به بازی‌های آسیایی‌۲۰۲۲ و مسابقات کشور‌های اسلامی است. همچنان باید تمرین کنم و بهتر شوم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.