صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مادران شهید الگویی که باید از نو خواندشان

  • کد خبر: ۹۵۹۶۹
  • ۲۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۱
فاطمه سلیمی - عضو هیئت رئیسه شورای شهر مشهد

به گزارش شهرآرانیوز؛ ۱۳ جمادی‌الثانی سالروز وفات حضرت ام‌البنین مادر قمر بنی‌هاشم حضرت عباس (ع) و روز تکریم مادران والامقام شهداست. به فرموده امام (ره) شهدا امامزادگان عشق‌اند. در شرافت و کرامت مادران شهدا همین بس که این امامزادگان تربیت‌یافتگان دامان گوهر‌پرور آنان‌اند.

به‌یقین، رمز سیدالشهدا (ع) شدن نیز تربیت یافتن در دامان مادری، چون حضرت فاطمه زهرا (س) است. چه زیبا گفت آن شهید مطهر که «شهدا شمع محفل بشریت‌اند. مثل شهید مثل شمع است که خدمتش از نوع سوخته شدن، فانی شدن و پرتو افکندن است.» پس بشریت مدیون شهداست و شهدا مدیون مادران خویش!

گزاف نگفته‌ایم اگر بگوییم که تاریخ، مدیون مادران شهیدپرور است. تکریم مادران شهدا بزرگداشت فرهنگ ایثار و جهاد و مقاومت است. گرامیداشت فرهنگی است که اکنون عطر دل انگیز آن فضایی وسیع به گستره جبهه مقاومت از افغانستان تا مرز‌های فلسطین اشغال شده به دست غاصبان صهیونیست را در بر گرفته است و می‌رود تا مشام هر انسان خداجو و حق‌طلبی را در سرتاسر این کره خاکی نوازش دهد.

چندی پیش، رهبر معظم انقلاب در دیدار تصویری با مردم قم بر ضرورت ترویج غیرت دینی، ممزوج با عقلانیت و بصیرت در دفاع از حریم دین و انقلاب تأکید فرمودند. بی‌گمان یکی از رهیافت‌های موفق در راستای رسیدن به این راهبرد مهم الگوسازی سبک رفتاری مادران مکرم شهیدان برای نسل حاضر است، مادرانی که با تربیت فرزندانی غیور و ولایت‌مدار، روح غیرت و مردانگی را در کالبد ایران اسلامی دمیدند.

توجه ویژه مدیران و مسئولان در قوای سه‌گانه بر رهنمود‌های مقام معظم رهبری در سومین نشست اندیشه‌های راهبردی نظام درباره نقش بنیادین زن و خانواده و هم‌چنین احیای ظرفیت‌های تمدن‌ساز سیاست‌های کلی خانواده در نظام تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی کشور، زمینه‌ساز تربیت و پرورش نسلی خواهد بود که مادرانی، چون ام‌البنین را در خود جای خواهد داد.

شاید دور نباشد اگر بگوییم یکی از نیاز‌های اساسی دختر جوان امروز داشتن الگوست، آن‌که بتواند به آن تکیه و در کنارش رشد کند. مادرانگی و علمداری در خانواده از مهم‌ترین وظایف زنانگی است که بی‌شک حضرت ام‌البنین (س) می‌تواند بهترین آن‌ها باشد، زنی که تاریخ از او به عنوان مادری مهربان و شجاع یاد می‌کند، زنی که نامش را برای دل فرزندان امیرالمومنین (ع) تغییر داد تا مبادا آن‌ها با تکرار نامش به یاد مادر خویش، فاطمه زهرا (س)، بیفتند و دلتنگ شوند.

قطعا شهادت ۴ فرزندش در صحرای کربلا و نجابت و سکوت او و همراهی با حضرت زینب (س) همیشه الگوی کم‌نظیری برای مادران شهید بوده است و هست؛ بنابراین وقت آن است که برای نسل امروز الگوهایمان را بازتعریف کنیم تا همیشه بدانند اسلام بهترین‌ها را برایشان قرار داده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.