به گزارش شهرآرانیوز،حجتالاسلام محمدعلی اخویان، افزود: در پی این استقبال و به منظور استفاده بیشتر زائران از برنامهها و فعالیتهای آموزشی بعثه مقام معظم رهبری، شبکه اجتماعی زائران با عنوان «کاروان من» در نرمافزار کاربردی «کاروان مجازی» راهاندازی شد.
وی اظهار کرد: کاروان مجازی نرم افزار کاربردی است که چندین بخش مجزا همچون اخبار، آرشیو، پرسش و پاسخ، مسابقات، پخش زنده کلاسهای آموزش حج تمتع، کاروان من، جلسات آموزشی متمرکز کاروان و سایر موارد را در بر میگیرد.
حجتالاسلام اخویان با بیان اینکه «کاروان من»، همان صفحه اختصاصی و شبکه اجتماعی هر کاروان است که ویژه حجاج راهاندازی شده است، خاطرنشان کرد: در «کاروان من» هر روحانی به صورت مجزا با تشکیل یک صفحه اختصاصی میتواند مطالب آموزشی را برای استفاده زائران بارگذاری کند، سپس زائران میتوانند با جستجوی شماره کاروان خود به تمامی مطالب این شبکه اجتماعی دسترسی پیدا کرده و برنامههای آموزشی را دنبال کنند.
وی گفت: در «کاروان من» برای هر کاروان یک صفحه اختصاصی پیش بینی شده که هر روحانی کاروان میتواند به این صفحه اختصاصی و برنامه وارد پنل خود شده و مطالب را در قالبهای متن، تصویر، فیلم و صوت برای استفاده زائران کاروان خود بارگذاری کند.
مدیر آموزش بعثه مقام معظم رهبری افزود: همزمان با وارد کردن هر مطلب توسط روحانی کاروان در برنامه، زائر میتواند وارد صفحه «کاروان من» شده و از این مطالب بهره بگیرد، مزیت این بخش منسجم بودن آموزشهای کاروانها در یک درگاه است.
منبع: فارس