موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود
سرخط خبرها

بازگشت برانکو به پرسپولیس؟

  • کد خبر: ۳۰۶۷۵۶
  • ۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۷
  • ۱
بازگشت برانکو به پرسپولیس؟
با پایان دوره کوتاه گاریدو در پرسپولیس، برانکو ایوانکوویچ مجددا گزینه سرمربی‌گری سرخ‌پوشان پایتخت شد.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

به گزارش شهرآرانیوز، پرسپولیس پس از شکست ۳ بر یک در خانه برابر مس رفسنجان با گاریدو به خط پایان رسید. گاریدو در ۴ بازی اخیر پرسپولیس ۳ بار شکست خورد تا مدیران این تیم هم که پیش از این از مربی اسپانیایی خود حمایت می‌کردند، حالا پیشنهاد استعفا به او بدهند.

از شب گذشته، زمزمه‌های تغییرات بزرگ در پرسپولیس ایجاد شده و در حال حاضر از کریم باقری و سیدجلال حسینی به عنوان سرمربی موقت سرخ‌ها تا پایان نیم‌فصل اول یاد می‌شود تا مدیران پرسپولیس تا تعطیلات نیم‌فصل سرمربی جدید تیم خود را انتخاب کنند.

در میان گزینه‌های بسیاری که از شب گذشته به پرسپولیس لینک شده، نام برانکو نیز مجددا بر سر زبان‌ها افتاده و هواداران به جد از مدیرعامل باشگاه خود خواستار بازگرداندن برانکو به تهران هستند.

مطابق شنیده‌ها، یکی از مدیر برنامه‌های معروف فوتبال ایران که رابطه بسیار نزدیکی هم با رضا درویش دارد، به مدیرعامل پرسپولیس پیشنهاد داده که می‌تواند برانکو ایوانکوویچ را در تعطیلات نیم فصل به جمع سرخپوشان پایتخت بازگرداند.

برانکو در تیم ملی چین نیز وضعیت خوبی ندارد و از ۶ بازی خود در مرحله مقدماتی جام جهانی تنها ۶ امتیاز کسب کرده و در قعر جدول گروه C قرار دارد. همین موضوع می‌تواند نکته مثبتی برای بازگرداندن برانکو به پرسپولیس باشد، در صورتی که مدیران این باشگاه، اراده‌ای برای به خدمت گرفتن این مربی کروات داشته باشند.

بدون شک بازگشت برانکو، می‌تواند ایده‌آل‌ترین گزینه هواداران برای پرسپولیس باشد تا سرخ‌پوشان پایتخت را مجددا از باتلاق ناکامی بیرون بکشد.

حال باید منتظر ماند که مدیران باشگاه پرسپولیس در روز‌های باقیمانده تا پایان نیم‌فصل نخست چه تصمیمی خواهند گرفت و عزم و اراده خود را برای جذب چه گزینه‌ای جزم خواهند کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۹ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۳
0
0
دوران برانکو دیگه تمام شده،سرمربی باید جوان و بروز باشه
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->