صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

کدام خوردنی‌ها، استرس را کاهش می‌دهد؟

  • کد خبر: ۱۲۲۳۴۷
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۰
استرس یکی از عوامل تاثیرگذار بر شیوه زندگی است که رژیم غذایی متعادل و تمرین تنفس عمیق از روش های کنترل آن محسوب می شود. چرا که مواد غذایی به واسطه ویتامین ها و املاح موجود، می توانند در کاهش استرس نقش داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، یک رژیم غذایی متعادل در حفظ سلامت و کمک به کاهش استرس اهمیت زیادی دارد. برخی غذاها و نوشیدنی ها تحریکات قوی در بدن ایجاد می کند و به طور مستقیم سبب بروز استرس می‌شود.
 
مواد غذایی موثر در تشدید علائم استرس

چای، قهوه، کاکائو و شکلات

نوشیدنی های حاوی جوش شیرین و نوشابه های کولا

غذاهای آماده و فرآوری شده

شکر

غذاهای سرخ شده و چرب

مواد غذایی موثر در کاهش استرس

غذاهای دارای فیبر بالا: استرس سبب ایجاد گرفتگی عضلانی و یبوست می شود. در اینگونه موارد توصیه می شود غذاهای فیبردار مصرف کنیم تا حرکات دستگاه گوارش تنظیم شده و عملکرد روده بهبود یابد.

در غذای روزانه ما باید دست کم ۲۵ گرم فیبر وجود داشته باشد. میوه ها، سبزی ها و غلات سبوس دار از منابع بسیار خوب فیبر محسوب می شود.

غذاهای حاوی کربوهیدرات بالا: کربوهیدرات ها سبب آزاد شدن ماده سروتونین در مغز شده و آرامش می شود. مواد غذایی حاوی کربوهیدرات عبارتند از: برنج، ماکارونی، سیب زمینی، نان و ذرت.

به خاطر داشته باشیم مصرف بالای مواد غذایی نشاسته ای می تواند موجب اضافه وزن و چاقی شود.

سبزی ها: تولید سروتونین در مغز به نوع تغذیه بسیار حساس است. مصرف بیشتر سبزی ها تولید سروتونین را در مغز افزایش می دهد و به ما کمک می کند تا بر استرس خود غلبه کند.

منبع: بهداشت نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.