صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ضرر بزرگ برای رستوران‌های کوچک طرقبه و شاندیز

  • کد خبر: ۱۳۹۸۵۳
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۳
  • ۱
رئیس اتحادیه رستوران‌ها و تالارهای طرقبه و شاندیز از کاهش فروش صنف‌های تحت نظارت این اتحادیه به‌دلیل مشکلات اقتصادی مردم خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مصوبه اخیر کمیسیون نظارت بر اصناف شهرستان طرقبه و شاندیز مبنی بر محدودیت ساعت کاری رستوران‌ها و تالار‌های این شهرستان تا ساعت یک بامداد باعث واکنش اتحادیه رستوران‌داران شد.

جواد افشار با گله‌مندی از مصوبه اخیر به شهرآرانیوز گفت: معضل فعلی شهرستان، دست‌فروشان و دکه‌های بدون مجوز حاشیه طرقبه هستند؛ اما فرمانداری و اداره صمت، رستوران‌ها را مجبور به تعطیلی در ساعت یک بامداد می‌کند.

وی ادامه داد: چگونه است که یک دکه غیربهداشتی فروش بلال و لبو و باقالی و سوسیس تاریخ مصرف گذشته می‌تواند فعالیت کند، اما یک واحد صنفی مجوزدار باید تعطیل کند؟

افشار با اشاره به رایزنی‌های اخیر اتحادیه با مسئولان شهرستان خاطرنشان کرد: پیش از این مشکل را حل کرده بودیم و درخواستمان این بود که سخت‌گیری نداشته باشند تا واحد‌های صنفی حداکثر تا دو بامداد فعالیت کنند. اما شاهدیم که بدون دعوت از مسئول اتحادیه‌ای که برای آن مصوبه تعیین کرده‌اند، ما را به تعطیلی ملزم می‌کنند.

مشکلات اقتصادی، فروش رستوران‌های طرقبه و شاندیز را کم کرد

افشار در ادامه به تبعات این طرح اشاره کرد و گفت: شاید این طرح ضرر زیادی به رستوران‌های بزرگ و درجه‌یک منطقه وارد نکند و اصلا بسیاری از همکاران ما پیش از ساعت یک بامداد فعالیت خود را تمام کنند؛ اما مجموعه‌های فروش آش یا جگر قطعا دچار ضرر و زیان خواهند شد.

وی ادامه داد: تابستان امسال و هم‌زمان با کاهش بیماری کرونا، بازار رستوران‌ها و تالار‌های شهرستان رونق یافت و وضعیت بهبود پیدا کرد. اما در شش ماه دوم امسال به‌ویژه یک ماه گذشته به‌علت فشار اقتصادی، فروش همکاران ما حدود یک‌سوم شده است.

افشار تصریح کرد: شاید یک ساعت زودتر بستن رستوران برای مسئولان مهم نباشد، اما همان یک ساعت سبب کاهش ۳۰درصدی فروش و در نتیجه افت ۵۰درصدی درآمد رستوران‌های ارائه‌دهنده آش و جگر خواهد شد.

وی ناتوانایی مردم در خرید را مطرح کرد و یادآور شد: اگر قیمت برخی محصولات غذایی افزایش چندانی نیافته است، دلیلی بر ثبات بازار نیست؛ بلکه این توان خرید مردم است که کاهش چشمگیری یافته است.

افشار در پایان با گله‌مندی دوباره از بی‌اطلاعی این اتحادیه از تصمیم مسئولان طرقبه و شاندیز گفت: توقع داشتیم حتی به‌عنوان یک شنونده در جلسه تصمیم‌گیری حاضر شویم، نه اینکه مصوبه را اجرا کنیم. اکنون نیز اتحادیه همچنان موافق فعالیت تا ساعت دو بامداد است و برای رسیدن به نتیجه‌ای که کسبه را متضرر نکند، باید مذاکراتی را آغاز کنیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۰۱:۳۴ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۳
منقلهای کنار راه اصلا بهداشت رعایت نمیشود من خودم یکی از انهاییکه هر روز انجا هستم می بینم چطوره سوسیها را به سیخ میزنند سیاه میشود شاندیز ابرده