درباره «ذوالفقار مهندس» اولین نقشه‌کش ایرانی که در ۱۲۸۴ قمری یک نقشه از شهر مشهد کشیده است تأکید عضو شورای شهر مشهد بر ضرورت تصمیم‌سازی مؤثر شورا برای حل مسائل تربیتی و کاهش آسیب‌های اجتماعی رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر مشهد: پویانمایی می‌تواند در خدمت فرهنگ رضوی قرار گیرد و مشهد را به قطب تربیتی کشور تبدیل کند آغاز مرحله دوم آزمون استخدامی آتش‌نشانی از اول مرداد ۱۴۰۴ + جزئیات جوی‌های دردسرساز محله صابر مشهد، مطالبه‌ای قدیمی، وعده‌ای تازه آخرین اخبار از توافق آتش‌بس در سویداء سوریه تأمین پایدار آب فضای سبز در شرق مشهد با بهره‌برداری از خط انتقال کشف‌رود  تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور
سرخط خبرها

وضعیت تردد به تفرجگاه‌های خارج از مشهد در تعطیلات پایان هفته چگونه است؟

  • کد خبر: ۷۴۷۳۹
  • ۲۷ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۴
وضعیت تردد به تفرجگاه‌های خارج از مشهد در تعطیلات پایان هفته چگونه است؟
جانشین رئیس پلیس راه خراسان رضوی گفت: با توجه به تعطیلات پیش رو و تقاضای بسیار بالای سفر به سمت تفرجگاه‌های شهرستان کلات، به شهروندان مشهدی توصیه می‌کنم که از سفر به این مسیر خودداری کنند تا مورد اعمال قانون قرار نگیرند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ محمد قانعی‌نژاد در خصوص وضعیت تردد به شهر‌هایی با وضعیت قرمز و نارنجی اظهار کرد: در حال حاضر هشت شهر در خراسان رضوی از جمله مشهد، بینالود، طرقبه و شاندیز، قوچان، سرخس، سبزوار، گناباد، درگز و کاشمر در وضعیت قرمز و شهرستان‌های تربت‌جام، باخرز، زاوه، رشتخوار، مه‌ولات، بجستان، خلیل‌آباد، خوشاب، جوین، جغتای، داورزن و کلات در وضعیت نارنجی قرار دارند.

وی افزود: خودور‌های غیربومی در صورت تردد به شهر‌های قرمز، یک میلیون تومان و در صورت تردد در شهر‌هایی با وضعیت نارنجی، ۵۰۰ هزار تومان اعمال قانون می‌شوند. دوربین‌های نظارتی در ورودی به سمت مشهد از ابتدای بهشت رضا و روستای ده غیبی فعال هستند و خودرو‌های غیربومی را اعمال قانون می‌کنند.

جانشین رئیس پلیس‌راه خراسان رضوی در خصوص آغاز محدودیت تردد شهروندان مشهدی برای خروج از مشهد خاطرنشان کرد: تردد در حومه شهر مشهد بلامانع است. شهروندان مشهدی که تا ده غیبی و ملک‌آباد تردد داشته و اعمال قانون شده‌اند، می‌توانند با ارائه مدارک و اسناد خود که فقط در همین محدوده تردد داشته‌اند، پس از بررسی صحت و سقم اظهارات آنان نسبت به حذف جریمه خود اقدام کنند.

قانعی‌نژاد در مورد تردد شهروندان مشهد به سمت جاده چناران عنوان کرد: با توجه به تعدد شهرک‌های صنعتی و تردد بالای خودرو‌ها در این مسیر و همچنین شباهت پلاک خودرو شهر‌های گلبهار و گلمکان با پلاک مشهد، محدودیت تردد بعد از شهرستان چناران آغاز می‌شود.

وی در مورد تردد به شهرستان‌های طرقبه و شاندیز گفت: همچنین با توجه به اینکه پلاک خودرو در شهرستان‌های طرقبه و شاندیز نیز با پلاک شهر مشهد تفاوتی ندارد، تردد به این دو شهرستان ممانعتی ندارد.

جانشین رئیس پلیس‌راه خراسان رضوی در خصوص نحوه فعالیت دوربین‌های نظارتی و ارسال پیامک‌های جریمه به خودرو‌های متخلف تصریح کرد: اگر شماره تلفن مالک خودرو صحیح اعلام شده باشد و اعمال قانونی برای پلاک خودروی متخلف صادر شود، قطعا پیامک آن ارسال خواهد شد. ممکن است پیامک با تاخیر چند ساعته ارسال شود، اما با توجه به فراوانی تخلفات، جریمه‌ها ممکن است در سامانه خلافی‌ها با ۱۰ تا ۱۵ روز تاخیر ثبت شود.

جریمه تردد خودرو‌های غیربومی قطعا ثبت می‌شود

قانعی‌نژاد یادآور شد: در ورودی آزادراه شهید شوشتری (ملک‌آباد) یک تیم ثابت با همکاری عوامل انتظامی و یگان امداد مستقر هستند که خودرو‌های غیربومی را مورد اعمال قانون قرار می‌دهند و در صورت لزوم تذکر داده و آنان را به شهر مبدا برگشت می‌دهند. در ورودی شهر مشهد نیز تیم‌های پلیس‌راه و عوامل انتظامی مستقر هستند و تردد‌ها را کنترل می‌کنند. همچنین با توجه به وضعیت قرمز شهرستان‌های سرخس و کلات در محور ورودی کلات و سرخس به مشهد نیز تیم‌های نظارتی پلیس‌راه و انتظامی نیز مستقر هستند.

وی تاکید کرد: با توجه به در پیش بودن تعطیلات پایان هفته و تقاضای سفر بسیار بالا به سمت تفرجگاه‌های شهرستان کلات، به شهروندان مشهدی توصیه می‌کنم که از سفر به این مسیر خودداری کنند تا مورد اعمال قانون قرار نگیرند و با ویروس کرونا درگیر نشوند.

جانشین رئیس پلیس‌راه خراسان رضوی ادامه داد: در حال حاضر ممنوعیت و محدودتی برای سایر تفرجگاه‌های حومه شهر مشهد در نظر گرفته نشده است. البته ممکن است در روز‌های آتی محدودیت تردد برای ورود به این مناطق به ما ابلاغ شود.

قانعی‌نژاد تاکید کرد: توصیه می‌کنیم که شهروندان از سفر‌های غیرضروری پرهیز کنند تا این بیماری به زودی ریشه‌کن شود، در غیر این صورت وضعیت رنگ بندی‌ها مدام تغییر می‌کند و محدودیت‌ها نیز تداوم خواهد داشت. اگر مردم همکاری کنند، امیدواریم در صورت ریشه‌کن شدن این بیماری محدودیت‌های سفر نیز پایان یابد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->