تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴ رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند پلمب ۱۳ داروخانه در بازدید‌های طرح سلامت نوروزی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) نوجوان مرگ مغزی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فرماندار طرقبه و شاندیز: اعمال محدودیت برای رستوران ها به خواست اداره صمت بوده است

  • کد خبر: ۱۳۹۴۷۲
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۰
فرماندار طرقبه و شاندیز: اعمال محدودیت برای رستوران ها به خواست اداره صمت بوده است
فرماندار طرقبه و شاندیز در واکنش به اعمال محدودیت ساعت ارائه خدمات تالارها و رستوران های این شهرستان از درخواست کمیسیون نظارت بر اصناف برای تعیین ساعت خدمات خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛  حمیدرضا رحیمیان با اعلام این خبر گفت: مطالبات مردمی، کمیسیون نظارت بر سازمان‌های صنفی را بر آن داشت تا به منظور حفظ آرامش مردم و ساکنان، ساعت کار واحد‌های پذیرایی در فصل بهار و تابستان تا ساعت ۲ بامداد و برای نیمه دوم سال، با یک ساعت کاهش، تا ساعت یک بامداد تعیین کند.

وی ادامه داد: طرقبه و شاندیز نگین گردشگری خراسان رضوی و از مراکز مهم صنعت گردشگری غذا در کشور هستند و ارائه خدمات مطلوب به گردشگران با توجه به پتانسیل نظارتی اصناف در این شهرستان وظیفه همه ماست.

رحیمیان خاطرنشان ساخت: طرقبه و شاندیز در روز‌های پنجشنبه و جمعه بالغ بر ۲۵۰ هزار خودرو را پذیرایی می‌کند که این عدد در طول هفته به متوسط ۱۵۰ هزار خودرو می‌رسد؛ بنابراین برای دستگاه‌های نظارتی شهرستان مهم است شیوه خدمت رسانی مطلوب و براساس عرف زندگی ساکنان بومی ما باشد.

فرماندار طرقبه و شاندیز تصریح کرد: جریمه ۴ میلیون تومانی‌ای که برای تخلف رستوران‌ها و تالار‌ها در نظر گرفته شده است، جنبه بازدارندگی دارد و ما از همکاری اصناف مذکور اطمینان داریم.

رحیمیان در پایان یادآور شد: محدودیت‌های اعلام شده صرفا برای صنف تالار و رستوران خواهد بود و هیچ منع ترددی در طول شبانه روز در طرقبه و شاندیز نخاهیم داشت و فعالیت دکه‌های پذیرایی (دوغ، بلال، باقالی و لبو) خارج از ساعت‌های یاد شده مشکلی نخواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->