صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ماکارونی مهم ترین عامل ابتلا به سرطان سینه

  • کد خبر: ۱۴۲۳۱
  • ۲۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۶
طبق تحقیقات دانشمندان خوردن ماکارونی ترشح هورمون زنانه استروژن را تحت تاثیر قرار می‌دهد و عوارض خطرناکی برای زنان دارد.

به گزارش شهرآرا نیوز سرطان سینه یکی از مهم ترین معضلات جدی برای بانوان است که متاسفانه سن مبتلایان به این نوع سرطان در ایران پایین تر از میانگین جهانی است. برای کاهش احتمال ابتلا به این سرطان بهتر است از استرس و اضطراب دوری کرده، فعالیت های ورزشی و تحرک را در برنامه روزانه خود قرار دهید، تغذیه مناسب داشته باشید و لباس های تنگ نپوشید. البته به یاد داشته باشید که مصرف روزانه کلم بروکلی، هویج، شیر سویا، امگا۳، ویتامین‎ D ‎و روغن زیتون می تواند شانس ابتلا به سرطان سینه را در شما کاهش دهد.

ماکارونی یک غذای محبوب و دوست داشتنی برای تک تک اعضای خانواده است اما باید بدانید که این غذای خوش طعم برای سلامت زنان بسیار خطرناک و مضر است. طبق نظریه دانشمندان و متخصصان خوردن بیش از حد پاستا و ماکارانی باعث بروز بیماری های قلبی و ایجاد اختلال در رگ های خونی زنان خواهد شد؛ در واقع با افزایش تجمع اسیدهای چرب و پایین آمدن سطح کلسترول خوب خون ماکارانی می تواند ترشح هورمون زنانه استروژن را تحت تاثیر قرار دهد. طبق اعلام دانشمندان جهان خطرناک ترین نوع ماکارانی از آرد سفید با کیفیت تولید می شود‎.‎

ماکارونی به دلیل داشتن آهن و روی برای مبتلایان به کم‌خونی بسیار مفید است و می تواند باعث تقویت سیستم ایمنی بدن، افزایش نیرو، افزایش شادی، تقویت ماهیچه ها و افزایش استحکام استخوان ها شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.