برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان چه بخوریم تا ریه‌های سالمی داشته باشیم؟ تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت پرسش مهر: اختصاص یک ساعت از زنگ انشا به این سوال شعار سال تحصیلی جدید و پوستر بازگشایی مدارس رونمایی شد + عکس
سرخط خبرها

رفع کمبود انسولین در داروخانه هلال‌احمر مشهد

  • کد خبر: ۱۳۱۴۷
  • ۰۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۹
رفع کمبود انسولین در داروخانه هلال‌احمر مشهد
مدیر داروخانه هلال‌احمر خراسان رضوی گفت: با تامین پنج برابری سهمیه انسولین داروخانه هلال احمر مشهد مشکل کمبود این دارو برطرف شد.
به گزارش شهرآرانیوز، سید محسن بهشتی افزود: با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد و افزایش سهمیه انسولین این داروخانه از ۲۰۰ به هزار ویال به منظور جبران کسری قبل، هم‌اکنون مشکلی برای ارائه این دارو به بیماران متقاضی به هر تعداد مورد نیاز وجود ندارد.

وی با بیان اینکه داروخانه هلال احمر در مشهد بزرگترین توزیع‌کننده انسولین در استان خراسان رضوی است ادامه داد: تامین این دارو برای دو هفته آینده به‌طور کامل انجام شده و با توجه به خرید انسولین توسط داروخانه به صورت هفتگی، مشکلی در این ارتباط وجود ندارد و بیماران نگرانی برای تامین داروی مورد نیاز خود نداشته باشند.

مدیر داروخانه هلال‌احمر خراسان رضوی گفت: درحال حاضر بیشترین کمبود دارویی مربوط به آمپول پاکلی تاکسل ( Paclitaxel) مربوط به داروهای شیمی درمانی ویژه سرطان‌های زنانه است.

وی افزود: امیدواریم هرچه زودتر با تامین این دارو شاهد رفع مشکل بیماران در این زمینه باشیم.

بهشتی با بیان اینکه در سایر داروهای مربوط به بیماران خاص کمبودی نداریم، ادامه داد: این وضعیت ناشی از آن است که شرکت‌های تامین و توزیع دارو در تبادلات مالی برای خرید دارو با مشکل مواجه هستند. 

وی مهمترین بخش خدمات‌دهی داروخانه هلال احمر مشهد را تامین داروهای بیماران خاص ذکر کرد و گفت: ارائه خدمات به چهار گروه بیماران خاص شامل بیماران پیوندی، دیالیزی، تالاسمی و ام.اس از سال‌ها قبل انجام می شده و از ۲ سال گذشته نیز توزیع داروهای بیماران ژنتیک و پارکینسون در این واحد انجام می‌شود.

وی با اشاره به تلاش‌های انجام شده برای ارائه خدمات بهتر به بیماران و مراجعه‌کنندگان افزود: هم اکنون ۲۳ نفر به عنوان کارکنان داروخانه هلال‌احمر مشغول فعالیت هستند که با توجه به آغاز مراحل جذب ۲ کاردان دارویار طی روزهای آینده این شمار به ۲۵ نفر افزایش می‌یابد.

داروخانه هلال‌احمر خراسان رضوی پارسال در هر نوبت ۲ هزار ویال انسولین از شرکت‌های دارویی تهیه می‌کرد اما میزان کنونی تامین انسولین از این طریق به ۲۰۰ ویال کاهش یافته است. 

۹۰۰ داروخانه در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعالیت دارند که ۶۴۰ مورد از این تعداد در کلانشهر مشهد مستقر هستند. ۷۵ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی زیرپوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند. ۲۵ درصد جمعیت استان نیز در چارچوب فعالیت دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌جام ، تربت‌حیدریه و نیشابور خدمات دولتی بهداشت و درمان را دریافت می‌کنند.



 

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->