کلید اولیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۳ منتشر شد تیم المپیاد زیست شناسی ایران در جهان خوش درخشید + اعضای تیم زمان اعلام نتایج نهایی آزمون استخدامی دبیری آموزش و پرورش اعلام شد اهدای خون بیش از ۲ هزار نفر در روز‌های تاسوعا و عاشورا در خراسان‌رضوی شناسایی و احضار عاملان هتک حرمت روز عاشورا در کرج (۲۷ تیر) نماینده مجلس: ۸۰ درصد سدهای خراسان‌رضوی خشک شده است قرارگرفتن ۵۲۱ فرزند بی‌سرپرست در آغوش خانواده‌های جدید | اجرای کامل طرح «شیرخوارگاه‌های بدون‌ فرزند» در خراسان‌رضوی کمبود کدام ویتامین‌ها عوامل سیاهی دور چشم هستند؟ اعلام ۹۶۴ مورد کودک‌آزاری به اورژانس اجتماعی خراسان‌رضوی از ابتدای سال ۱۴۰۳ + فیلم مدیرکل بهزیستی خراسان‌رضوی: سال گذشته، سیر صعودی طلاق در خراسان‌رضوی متوقف شد خدمات فنی خودرویی در صدر تخلفات صنفی مشهد کاهش آلودگی صوتی با کاشت درخت حمله ناگهانی پلنگ، باغدار گلبهاری را مصدوم کرد رابطه دوسویه کالبد و منظر شهری با برگزاری مراسم‌های جمعی کشف یک مزرعه استخراج غیرمجاز رمزارز در مشهد (۲۷ تیر ۱۴۰۳) افزایش هفتاددرصدی شمار اعضای پیوندشده از بیماران مرگ مغزی در مشهد (۲۷ تیر ۱۴۰۳) هشدار سازمان بهداشت جهانی درمورد خطر همه‌گیری جدید ورود ۵۴ هزار و ۲۵۹ زائر در تاسوعا و عاشورای حسینی از طریق پایانه‌های مسافربری به مشهد قیمت بلیت پرواز نجف-تهران به ۱۲ میلیون تومان رسید گذرنامه زیارتی اربعین چندروزه صادر می‌شود؟ + جزئیات پلمب یک واحد صنفی به‌دلیل عرضه مرغ تاریخ‌گذشته در سبزوار (۲۷ تیر ۱۴۰۳) بازرس کل خراسان رضوی: سیل ۲۶ اردیبهشت مشهد با قصور همراه بوده است
سرخط خبرها

هوای آلوده عاملی برای فرار مغز‌ها

  • کد خبر: ۱۳۰۶۵
  • ۰۷ دی ۱۳۹۸ - ۲۱:۳۰
هوای آلوده عاملی برای فرار مغز‌ها
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد: آلودگی هوا بیش از ۹۰ درصد جمعیت جهان را تحت تاثیر قرار داده است و این موضوع می‌تواند به عنوان یک اولویت جهانی بهداشت مطرح شود که نیاز به اقدام در سطوح مختلف در بخش‌های دولتی و خصوصی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کیفیت پایین هوا می‌تواند تاثیر منفی بر اقتصاد جهانی داشته باشد و منجر به تریلیون‌ها دلار، هزینه در بخش‌های مراقبتی و کاهش بهره‌وری نیروی کار شود.

کیفیت پایین هوا موجب بیماری نیروی کار شده و علائمی مانند سرفه، گلودرد، انواع سرطان ریه و بیماری‌های قلبی در آنان مشاهده می‌شود. این عوامل منجر به کاهش عملکرد شناختی نیروی کار و کاهش بهره‌وری خواهد شد.

پیش بینی می‌شود تا سال 2060 به دلیل اثرات آلودگی هوا سالانه 3.8 میلیارد روز کاری از دست رفته وجود داشته باشد.

عواقب آلودگی هوا در برخی از بخش‌های اقتصادی بیش از سایر قسمت‌هاست. آلودگی هوا منجر به کاهش تولید محصولات زراعی، کاهش تولید برق از پانل‌های خورشیدی و کاهش رشد گردشگری می‌شود.

شهرهای آلوده مانند دهلی، در حال تجربه میزان جدیدی از فرار مغزها هستند، این افراد به شهرهایی با کیفیت بهتر آب و هوایی مهاجرت می‌کنند.

کسب و کارها با تغییر مسیر به بحران آب و هوایی واکنش نشان می‌دهند. یکی از روش‌های مقابله با این تغییرات،افزایش آگاهی در بین کارکنان و مشتریان و کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای ناشی از تولید و حمل و نقل است.

همچنین بخش خصوصی می‌تواند با استفاده از فناوری‌های پاک، محصولات پایدار و راه‌حل‌های هوای پاک حاصل از نوآوری، با آلودگی هوا مقابله کند.

در گزارشی آمده است که در حدود 88 درصد از افراد به دنبال محصولات سازگار با محیط‌زیست هستند اما برخی از مشاغل نیز همچنان محیط‌زیست را آلوده می‌کنند.


به عنوان مثال، کشاورزان هندی 39 میلیون تن کاه برنج را در مزارع خود می‌سوزانند تا برای برداشت محصول بعدی پاکسازی شوند. این آلودگی سالانه 30 میلیارد دلار آسیب می‌رساند. البته قرار است که از مانده کاه برنج به‌عنوان ماده اولیه محصولات استفاده شود و جایگزین مناسبی برای سوزاندن و کاهش آلودگی هوا باشد. در این صورت، یک محصول زباله به یک منبع باارزش تبدیل می‌شود و همزمان با آن، آلودگی هوای ناشی از آن‌هم کاهش پیدا می‌کند.

محققان اظهار کردند: همکاری بین مشاغل، جامعه مدنی(واژه جامعه مدنی در کاربرد امروزی معانی مختلفی دارد. گاهی شامل خانواده، و محیط خصوصی شده و به‌عنوان «بخش سوم» جامعه، مجزا از دولت و تجارت به شمار می‌رود.) و دولت‌ها ضروری است، زیرا دولت و سیاست‌گذاران می‌توانند زمینه‌ای برای ایجاد تغییرات فراهم کنند. این موضوع باعث می‌شود تا مشاغل با اطمینان بیشتر در جهت صحیح گام بردارند.

کنفدراسیون صنایع هند، رهبران کسب‌وکار در هند را بسیج کرده تا متعهد به کاهش آلودگی هوا شوند.

کاهش کیفیت هوا در سال 2015 منجر به مرگ‌ومیر حدود 64 هزار نفر در بریتانیا شده و میانگین امید به زندگی را نیز حدود یک و نیم سال کاهش داده است.

مشکلات تنفسی مانند آسم، افزایش سرفه و سرماخوردگی در هوای آلوده افزایش یافته و هرچه آلودگی هوا بیشتر باشد، کارکنان بیشتر در معرض مشکلات مرتبط هستند. روزهای بیماری کارکنان علاوه بر عدم بهره‌وری، هزینه‌هایی هم به همراه دارد.

آلودگی هوا منجر به ماندن افراد در خانه می‌شود و نتیجه آن کاهش رشد اقتصادی است، زیرا افراد کمتر در بازارها، رستوران‌ها و مکان‌های تفریحی حضور می‌یابند.

آلودگی هوا مشکلی برای جذب استعدادها در کسب‌وکار است، زیرا افراد تمایل به فعالیت در شهرهای آلوده ندارند.

به‌عنوان‌مثال، 53 درصد از شرکت‌های آمریکایی که در شهرهای چین، فعالیت دارند، در جذب افراد مستعد مشکل‌ دارند و آلودگی هوا به‌عنوان مشکل اصلی ذکرشده است.

آلودگی هوا در انگلیس، به‌عنوان موضوع بحرانی برای محیط‌زیست و سلامت عمومی در نظر گرفته‌شده است.

بخش حمل‌ونقل، بیشترین درصد انتشار گازهای گلخانه‌ای انگلیس را به خود اختصاص داده است که منابع اصلی آن، اتومبیل‌های بنزینی و دیزلی است.

به گزارش گاردین، سه‌چهارم افراد بین 21 تا 34 ساله، اظهار کردند: به دنبال کاهش تاثیر منفی خود بر محیط‌زیست هستند و بر اساس گزارش دیگری، در حال حاضر یک‌سوم از مصرف‌کنندگان، تصمیم به خرید برندهای دوستدار محیط‌زیست هستند، همچنین افرادی که به مسائل زیست‌محیطی به‌ویژه آلودگی هوا اهمیت می‌دهند به نظر آنان افرادی برجسته هستند.

90 درصد از مدیران بر این باورند که پایداری برای موفقیت آنان مهم است. پایداری کسب‌وکار تنها به موضوعات سبز مرتبط نیست، بلکه می‌تواند شامل حوزه‌های زیست‌محیطی، اقتصادی و اجتماعی شود.

هوای پاک به معنای خیابان‌های ایمن است و کودکانی که می‌توانند به‌راحتی در خارج از خانه بازی و فعالیت کنند. با هوای پاک، میزان استرس کمتر، فعالیت بدنی بیشتری و هزینه کمتری برای سبز شدن به اتلاف می‌شود.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->