صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

راه‌اندازی اولین مگا آی سی یو بیمارستان قائم‌(عج) | ثبت ۲۶ هزار‌ مشاوره تلفنی دارویی

  • کد خبر: ۱۴۸۹۱۲
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۷
معاون غذا و دارو و معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد به تشریح اقدامات اخیر در حوزه‌های مدیریتی خود پرداختند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر ناصر وحدتی در نشستی خبری به‌مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی، گفت: در سال جاری و در پی طرح بزرگ دارویار در کشور، شش میلیون نفر به بیمه‌شدگان کشور اضافه شدند.

وی ادامه داد: معاونت غذا و دارو در سال جاری و از طریق سامانه تلفنی ۱۹۰، بیش از ۲۶ هزار مورد راهنمایی دارویی ارائه داده است.
وحدتی افزود: در مشهد و شهرستان‌های تابع دانشگاه، ۱۲۰۰ کارخانه بهداشتی داریم که ۳ هزار و ۶۰۰ بازدید نظارتی از آن‌ها انجام شده است و ۲ هزار ۷۰۰ پروانه بهداشتی هم صادر کرده‌ایم.

معاون غذا و دارو متذکر شد: نظارت بر باشگاه‌های ورزشی نیز از دیگر اقدامات ما بوده است و با باشگاه‌هایی که دارو‌ها و مکمل‌های غیرمجاز می‌فروشند، برخورد می‌شود.

موفقیت ۹۰درصدی عمل‌های کاشت حلزون در مشهد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به آخرین اقدامات این معاونت، از سال خوب درمان نام برد.

دکتر شاپور بدیعی اول اظهار کرد: راه‌اندازی سطح۲ ناباروری در کاشمر و سطح۳ ناباروری میلاد در بیمارستان امام رضا(ع) با اعتبار بیش از ۶ میلیارد تومان از جمله اقدامات حوزه افزایش جمعیت است که معاونت درمان با جدیت دنبال می‌کند.

وی ادامه داد: راه‌اندازی بخش‌های نورولوژی و اعصاب بیمارستان هاشمی‌نژاد و همچنین تکمیل و راه‌اندازی اتاق‌های عمل بیمارستان طالقانی که از ضرورت زیادی برخوردار بود، دیگر فعالیت‌های یک‌سال گذشته بوده است. همچنین باید اعلام کرد بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد به‌عنوان سومین مرکز بیمارستانی، آموزشی و پژوهشی تحت نظارت دانشگاه است که در اختیار دانشجویان قرار خواهد گرفت.

بدیعی اول خاطرنشان کرد: تجهیز و راه‌اندازی نخستین مگاآی‌سی‌یو بیمارستان قائم(عج) مشهد، مرکز آنژیوگرافی بخش سکته مغزی بیمارستان قائم(عج) و تجهیز ابزار درمان سرطان در این مرکز درمانی، بخش دیگری از اقدامات اجرایی در معاونت درمان بوده است.

وی افزود: از ابتدای سال تا کنون ۲۵۶ عمل کاشت حلزون برای کودکان مبتلا به ناشنوایی در بیمارستان قائم(عج) مشهد، از بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی، انجام شده است که این عدد در کشور سوئیس فقط ۳۱ مورد بوده است.

بدیعی اول ادامه داد: کاشت حلزون از جمله عمل‌های جراحی است که باید در سنین کم انجام شود تا کودک بتواند از زندگی عادی بهره‌مند شود و با محیط پیرامون ارتباط برقرار کند. بنابراین، در راستای حمایت از بیمارانی که مشکل کم‌شنوایی شدید دارند، عمل کاشت حلزون در حال انجام است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه اگر مشکلات شنوایی در کودکی شناسایی و درمان نشود، در ۵۰سالگی درمان آن بیش از ۴۰ میلیون دلار هزینه در بر خواهد داشت، گفت: هر عمل کاشت حلزون بین شش تا هفت ساعت طول می‌کشد و هزینه آن بین هشت تا ۱۰ هزار دلار است که هم‌اکنون این عمل به‌صورت رایگان در حال انجام است.

بدیعی افزود: در برنامه ملی کاشت حلزون، کودکان زیر چهار سال دارای مشکلات شنوایی در اولویت عمل کاشت حلزون قرار دارند.

وی در پایان اعلام کرد: تا پایان سال جاری، دستگاه درمان تومور مغزی و دستگاه توموتراپی با اعتبار ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری خواهد رسید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.