۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

غربالگری تیروئید بیش از ۸۰ هزار نوزاد در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۶۶۱۳۷
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۶
غربالگری تیروئید بیش از ۸۰ هزار نوزاد در خراسان رضوی
مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سالیانه به‌طور میانگین بین ۸۴ تا ۹۰ هزار نوزاد زنده از نظر تیروئید در مناطق زیر پوشش این دانشگاه در خراسان رضوی غربالگری می‌شوند که از این تعداد، بین ۴۵۰ تا ۵۰۰ نوزاد مبتلا شناسایی می‌شوند.

دکتر ناصر امینی در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: همه نوزادان مبتلا به تیروئید در مراکز جامع خدمات سلامت مراقبت‌های لازم را دریافت می‌کنند و زیر نظر متخصصان اطفال و غدد اطفال تحت درمان قرار می‌گیرند.

وی بیان کرد: غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان یکی از برنامه‌های موفق وزارت بهداشت است که از سال ۱۳۸۵ در دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز شده است و بدین ترتیب همه متولدان زنده در شهر و روستا در سه تا پنج‌روزگی بعد از تولد از لحاظ ابتلا به تیروئید تحت غربالگری قرار می‌گیرند.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: غربالگری نوزادان به منظور شناسایی بیمار و درمان به‌موقع آنان مهم‌ترین گام در پیشگیری از عوارض این بیماری است و هم‌اکنون غربالگری تیروئید در همه مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش این دانشگاه برای نوزادان در سه تا پنج‌روزگی انجام می‌شود.

امینی با بیان اینکه اکنون پوشش غربالگری تیروئید در دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۹۸‌درصد است، افزود: کم‌کاری تیروئید بدو تولد یکی از شایع‌ترین علل قابل پیشگیری عقب‌ماندگی ذهنی در نوزادان است و تشخیص دیر‌هنگام و با تأخیر موجب عقب‌ماندگی ذهنی و اختلال در رشد خواهد شد.

وی ادامه داد: شایع‌ترین علت ابتلا به کم‌کاری تیروئید نوزادان کمبود ید مصرفی مادر در دوران بارداری است. بنابراین، از همه مادران باردار می‌خواهیم برای دریافت خدمات مراقبتی و آموزش‌های لازم به مراکز خدمات جامع سلامت محل زندگی خود مراجعه کنند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->