ورودی های پایانه مرزی مهران به ۱۴ مورد افزایش یافت حضور بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار زائر در حج ۱۴۰۴ نماز عید قربان را چگونه بخوانیم؟ اقامه نماز عید قربان در حرم امام‌رضا(ع) (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی در خطبه‌های باشکوه نماز عید قربان: مسئولان در برابر بدحجابی بی‌تفاوت باشند، مدیون خون شهدا هستند مراسم قرائت دعای عرفه در مشهد هم‌زمان با سراسر کشور برگزار شد + فیلم (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) دعای عرفه از کدام شبکه‌های تلویزیونی پخش می‌شود؟ مناجات عرفه، کلاس درس امام شهیدان (ع) در یادآوری نعمات الهی دعای عرفه مقدمه‌ای برای قربانی نفس در عید قربان | غفلت از عرفه، ازدست‌دادن فرصتی ناب مراسم باشکوه دعای عرفه در حرم امام‌رضا (ع) امروز ، پنجشنبه (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) ساعت ۱۵:۳۰ ۵۲ زائر ایرانی در عربستان بستری شدند (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) اعمال مخصوص شب و روز عرفه پنج شب با امام(ره) | واکاوی ابعاد مغفول‌مانده یک رهبر تاریخ‌ساز در برنامه «رواق امام» ازدحام زائران کربلا در مرز مهران در آستانه روز عرفه + فیلم ۲۰ هزار لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی دوخته خواهد شد تولیت آستان قدس رضوی: ۳۶ سال زعامت رهبر معظم انقلاب، استمرار راه امام خمینی (ره) است انتشار برای اولین بار | دست نوشته شهید حاج قاسم سلیمانی درباره امام خمینی (ره) + عکس مردی که به وعده‌اش عمل کرد | روایت رئیس جمهور ونزوئلا از دیدار با شهید سلیمانی + عکس نشست تبیینی انتقال تجربه «پشت پرده» در مشهد برگزار شد| تمدن غرب در اختیار یهود+ فیلم بزرگداشت سالگرد ارتحال امام‌خمینی(ره) در بیش از هزار شهر و روستا‌های کشور | پوشش خبری برنامه توسط ۶ هزار خبرنگار
سرخط خبرها

حمایت ۱۰۰۰ میلیارد ریالی آستان قدس از بیمارستان امام رضا (ع)

  • کد خبر: ۱۵۱۷۹۴
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۰
حمایت ۱۰۰۰ میلیارد ریالی آستان قدس از بیمارستان امام رضا (ع)
رئیس بیمارستان امام رضا (ع) گفت: با تامین هزار میلیارد ریال کمک مالی آستان قدس رضوی، ۸ پروژه درمانی در بیمارستان امام رضا (ع) به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، محمود شبستری، امروز در نشست خبری ۸ پروژه آموزشی و درمانی اجرا شده توسط آستان قدس رضوی در بیمارستان امام رضا (ع)، اظهارداشت: بیمارستان امام رضا (ع) با سبقه‌ای طولانی جزو موقوفات ارزشمند آستان قدس رضوی در حوزه سلامت و درمان است و به لحاظ ظرفیت تخت بیمارستانی، بزرگ‌ترین بیمارستان دولتی کشور به‌شمار می‌رود.

وی ادامه داد: تولیت آستان قدس رضوی نسبت به تقویت امکانات و تجهیزات بیمارستان موقوفه امام رضا (ع) برای بهره‌مندی عامه مردم من جمله افراد کم بضاعت و مستضعف از خدمات با کیفیت سلامت و درمان تاکید ویژه دارند و در همین راستا هزینه اجرای هشت پروژه آموزشی و درمانی جدید در بیمارستان امام رضا (ع) با عنایت ویژه ایشان از محل نذورات بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) تامین شد که با اتمام عملیات عمرانی و تجهیز، این پروژه‌ها همزمان با سالروز ولادت امام حسین (ع) به بهره‌برداری خواهد رسید. 

 سرمایه‌گذاری ۱۵۰ میلیارد ریالی در مرکز درمان ناباروری میلاد

رئیس بیمارستان امام رضا (ع) در تشریح جزئیات این پروژه‌ها عنوان کرد: یکی از این پروژه‌ها، مرکز درمان ناباروری میلاد است که با ۱۵۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری، ۱۵۰۰ متر مربع مساحت و در سه طبقه احداث شده است که دارای سه اتاق عمل و تجهیزات پزشکی مدرن است و طبق برآورد‌های صورت گرفته، روزانه ۱۵ زوج در این مرکز با تعرفه دولتی مورد درمان قرار خواهند گرفت. 

 تامین ۵۶۰ میلیارد ریال برای دستگاه درمان سرطان 

شبستری ادامه داد: همچنین دو دستگاه «براکی تراپی» و «CT سیمولاتور» و اتاق عمل مربوطه آن، سه پروژه دیگری است که به بهره‌برداری خواهد رسید.  

وی افزود: دستگاه براکی‌تراپی، پیشرفته‌ترین دستگاه در حوزه درمان سرطان و دستگاه CT سیمولاتور جهت کمک به تشخیص و درمان بیماران سرطانی است و در مجموع ۵۶۰ میلیارد ریال برای این پروژه سرمایه گذاری شده است.

یک اتاق عمل و یک دستگاه آنژیوگرافی

به گفته شبستری، راه‌اندازی اتاق عمل «اینترونشنال» با ۱۰۰ متر مربع مساحت و ۱۷۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری و همچنین بهره‌برداری از دستگاه آنژیوگرافی ویژه، اهدایی بیمارستان فوق تخصصی رضوی به بیمارستان امام رضا (ع)، دو پروژه دیگری است که به همت آستان قدس رضوی محقق شده است.

ایجاد ۸ اتاق ایزوله بیماران تنفسی و عفونی

مرمت و بازسازی بخش هماتولوژی و پاویون کادر پزشکی، خرید تجهیزات کمک آموزشی و ایجاد هشت اتاق ایزوله بستری بیماران تنفسی و عفونی، از دیگر پروژه‌های درمانی و آموزشی بیمارستان امام رضا (ع) است که با حمایت آستان قدس رضوی و مجموعا به ارزش ۱۰۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری خواهد رسید.

گفتنی است؛ بخش  ناباروری در ساختمان جدید میلاد، بخش عفونی و اتاق ایزوله تنفسی در ساختمان داخلی، واحد نبولایزر و واحد بادی باکس در کلینیک خواب، اینترو نشنال رادیولوژی در ساختان شماره ۲، بخش اطفال و بخش براکی تراپی، اتاق عمل براکی تراپی و سی تی سیمولاتور در ساختمان جامع پیشگری سرطان و غربالگری از جمله طرح‌هایی است که از محل موقوفات و نذورات حوزه سلامت آستان قدس رضوی آماده بهره برداری شده است. 

منبع: تسنیم 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->