محسن نعمتی در گفتگو با شهرآرانیوز با بیان اینکه وعده سحری در ماه مبارک رمضان از اهمیت بالایی برخوردار است اظهار کرد:خوردن سحری علاوه بر خنثی کردن اسيد معده که به دنبال صرف شام زياد شده، موجب میشود تا طول مدت زياد روزهداری آسيبی به دستگاه گوارش نرسد لذا توصيه میشود به هنگام خوردن سحری از مواد غذايي مانند نان سبوسدار، ميوه، سبزی، سالاد و حبوبات استفاده شود.
این متخصص تغذیه گفت:مصرف اين مواد در وعده سحری، به آرامي قند خود را آزاد کرده که اين امر موجب میشود فرد در طول مدت روزهداری کمتر احساس گرسنگی کند.
او افزود: همچنین مصرف سبزيجات و ميوه تا حد زيادی میتواند مانع احساس تشنگی در فرد شده و آب بدن او را به ميزان کافی تامين کند.
نعمتی بیان کرد: برای اینکه کمتر هنگام روزهداری تشنه شوید بهتر است در برنامه غذایی سحری از خوردن غذاهایی مثل انواع کوکو، بادمجان، سوسیس و کالباس، سس مایونز و سیر و پیاز و همچنین غذاهای چرب و پرنمک که سبب تشنگی زیاد در طول روز میشود پرهیز کنید.
او افزود:وعده سحری را به هیچ عنوان حذف نکنید زیرا ادامه دادن به این روال در طول ماه رمضان سبب افت بدنی و تحلیل عضلانی خواهد شد خوردن مواد شیرین مانند زولبیا و بامیه هنگام سحر سبب افت سریع قند خون و احساس گرسنگی در طول روز میشود.
این متخصص تغذیه گفت:سعی کنید در ماه رمضان میوههای آبدار و سبزیجات بیشتری مصرف کنید تا در طول روز دچار تشنگی نشوید، وعدههای غذایی مانند پلو و خورشت را دو ساعت بعد از افطار میل کنید تا هضم آن آسان باشد.
او ادامه داد:مصرف نان سبوسدار و حبوبات در وعده سحری تا حد زيادی گرسنگی افراد در طول مدت روزهداری را کاهش میدهد.