پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد
سرخط خبرها

سبزی «جعفری» چه خواصی دارد؟

  • کد خبر: ۱۵۷۴۵۰
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۶
سبزی «جعفری» چه خواصی دارد؟
جعفری تازه، خشک یا فریز شده جزو سبزی‌های بسیار پرمصرف در انواع غذاها و سالادهای کشورهای حاشیه مدیترانه است. براساس اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا (CDC)، جعفری باید به‌دلیل داشتن حجم بسیار بالایی از ریزمغذی‌ها در رژیم غذایی روزانه افراد گنجانده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مهم‌ترین فواید مصرف منظم جعفری که اهمیت استفاده از این سبزی ارزشمند را دوچندان می‌کند، شامل موارد زیر می‌شود که به ترتیب عبارتند از:

۱. دریافت کلسیم بالا
هر یک فنجان جعفری حدود ۸۳ میلی‌گرم کلسیم دارد. افراد بزرگسال به دریافت روزانه ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ میلی‌گرم کلسیم برای حفظ سلامت استخوان‌ها، دندان‌ها و عضلاتشان نیاز دارند. از این‌رو، توصیه می‌شود که تا حد امکان با تمامی وعده‌های غذایی اصلی، مقداری جعفری تازه مصرف کنید. جعفری، علاوه بر داشتن کلسیم، حاوی مواد معدنی دیگری مانند پتاسیم، منیزیم، فولات و آهن گیاهی نیز هست.

۲. دریافت ویتامین‌های متنوع
آیا می‌دانید که جعفری در میان سبزی‌های مختلف، حجم بالایی از ویتامین C را در خود جای داده است؟ هر یک فنجان جعفری حدود ۸۰ میلی‌گرم ویتامین C دارد و به همین دلیل، مصرف آن می‌تواند باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شود. علاوه بر این، جعفری مقادیر قابل توجهی از پیش ساز ویتامین A و و ویتامین K را هم در خود جای داده است. ویتامین A به بهبود سلامت بینایی کمک می‌کند و ویتامین K می‌تواند نقش زیادی در استخوان‌سازی و حفظ سلامت استخوان‌ها داشته باشد.


۳. دریافت آنتی‌اکسیدان‌های قوی
جعفری حجم بالایی از ۲ نوع آنتی‌اکسیدان بسیار قوی با نام‌های لوتئین و زیگزانتین را در خود جای داده است. از این‌رو، مصرف روزانه جعفری می‌تواند علاوه بر مبارزه با رادیکال‌های آزاد در بدن و افزایش قدرت سیستم ایمنی، به حفظ سلامت بینایی هم کمک کند.

۴. تقویت سیستم گوارش
تحقیقات ثابت کرده‌اند که مصرف منظم جعفری با حمایت از سیستم آنزیم آنتی‌اکسیدانی سلولی باعث کاهش التهاب در سیستم گوارش می‌شود. از طرف دیگر، مصرف منظم جعفری با کاهش استرس اکسیداتیو در بدن به حفظ سلامت سیستم گوارشی و تخفیف علائم بعضی از بیماری‌های گوارشی مانند زخم معده یا کولیت هم کمک می‌کند.

۵. تنظیم قند خون
با انجام بعضی از مطالعات محدود درباره رابطه بین مصرف جعفری و تنظیم قند خون، محققان دریافته‌اند که مصرف منظم جعفری می‌تواند سطح گلوکز خون، آلکالین فسفاتاز و آلانین ترانس‌آمیناز را کاهش دهد. علاوه بر این، تحقیقات نشان داده‌اند که جعفری می‌تواند اثرات قابل توجهی در محافظت از کبد هم داشته باشد.

۶. کاهش خطر ابتلا به سرطان
مطالعات فراوانی ثابت کرده‌اند که گیاهان چتردار مانند کرفس، گشنیز و جعفری، تاثیر قابل توجه و مثبتی بر کاهش فعالیت سلول‌های سرطانی دارند. از این‌رو، معمولا افرادی که حجم بالایی از این گیاهان را در رژیم غذایی روزانه شان دارند، با احتمال کمتری از ابتلا به سرطان مواجه خواهند بود.

منبع: بهداشت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->