رسانهها نوشتند که کباب ۲۵ درصد گرانتر شده است.
یک چلوکبابی سابق: میشد علاوه بر گوسفند و گاو از گوشت حیوانات دیگری هم استفاده کرد. من این کار را قبلا کرده ام، با مهارت آشپز این قدر هم خوشمزه بود که مشتریها انگشتان خودشان را هم میخوردند. ولی آخر سر چند تا حسود اطلاع دادند که من از گوشت یک حیوان زحمت کش استفاده میکنم.
یک مغر متفکر: من بهشان حق میدهم. کباب درست کردن خیلی سخت است. باید مواظب باشی نه سیخ بسوزد، نه کباب. ولی آخرسر میبینی عه! همه گوجهها سوختند. با توجه به سختی کار، افزایش قیمتش کاملا منطقی است.
یک انسان متفاوت: من از وقتی یادم میآید توی سفره مان کباب داشتیم و دوغ و پیاز. چه صبحانه، چه ناهار، چه شام. البته فقط سفره مان عکس اینها را داشت وگرنه خودمان که آب دوغ خیار میخوردیم.
یک فیلسوف: البته اینکه قیمتش گرانتر شد، زیاد هم بد نشد. اگر افزایش قیمت نداشت الان این دغدغه را داشتیم که چطور گوشت گاو و گوسفند گران شد، ولی کبابها قیمتش بیشتر نشد.
یک مسئول: مردم نگران نباشند. همه اینها یک بازی است. بازی پول بیار، کباب ببر!
یک انسان مثبت اندیش: البته ۲۵ درصد هم زیاد نیست. مخصوصا وقتی که بیشتر اجناس قیمتشان دوسه برابر شده است.
یک شرکت دانش بنیان: قرار است از یک استارت آپ حمایت کنیم که در آن بوی کباب را مثل هوای توی چیپس بسته بندی میکنند و میفروشند تا کسانی که به خود کباب دسترسی مستقیم ندارند، به بوی آن دسترسی داشته باشند.
یک کباب خور سابق: من چند سال پیش وقتی دیدم کباب از سیخی ۳ هزار تومان بیشتر شد، کباب را ترک کردم و الان پنج سال است که پاک پاک و دور از کبابم.
یک نفر کبابی با قدرت دیدن قسمت پر لیوان: البته زیاد هم بد نیست. این قدر مشتری هایمان کم شدند که میز و صندلیهایی که چند ماه پیش خریدیم مثل روز اولشان نو ماندند.
یک نفر از زیر خط فقر: از ما که گذشت برویم کباب بخوریم، ولی به تمام کسانی که امکان ورود به کبابی را دارند توصیه میکنم کبابشان را با آب نارنج، لیمو و سالاد و سبزیجات تازه میل کنند، چون به جذب بهتر ویتامین c، هنگام کباب خوردن کمک میکند.