صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای شهر مشهد: شهرداری باید ساختار اجرایی برای پیگیری مسائل حوزه بانوان ‌‌و خانواده ایجاد کند

  • کد خبر: ۱۷۴۵۹۶
  • ۲۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۸
رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای شهر گفت: در شهرداری ساختار اجرایی برای پیگیری مسائل حوزه بانوان و خانواده نداریم. امیدواریم مشهد بتواند بعد از تهران ساختار متناظری را تعریف کند تا برنامه‌های مختلفی داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه سلیمی امروز، ۲۶ تیر ماه، در هشتادوچهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد که در تالار شهر برگزار شد، اظهار کرد: در طرح باهم از ۲۱ هزار زوج مشهدی برای ۱۰ هزار نفر برنامه‌های مختلفی داشتیم. طرح ترنم زندگی و صدای پای زندگی نیز برای مادران باردار داریم.

وی بیان کرد: در ۲۰ سالی که در شهرداری هستم هیچ وقت به مقوله مادران باردار، بانک شیر و سقط چنین پرداخته نشده بود. از معاونت فرهنگی شهرداری برای این اقدامات در حوزه خانواده تشکر می‌کنم. در شهرداری ساختار اجرایی برای پیگیری مسائل حوزه بانوان و خانواده نداریم. امیدواریم مشهد بتواند بعد از تهران ساختار متناظری را تعریف کند تا برنامه‌های مختلفی داشته باشد.

سلیمی گفت: معاونت مالی و پشتیبانی اقدامات خوبی از جمله غربالگری‌های سرطان ویژه بانوان، حمایت از دارو‌های تقویتی مادران باردار و ناباروری و هزینه‌های درمان باروری همکاران را انجام داده است. از ۳۲۰ خانم همکار که غربالگری سرطان انجام دادند، ۳۱ نفر سرطان داشتند. این طرح توانست قبل از ورود به مرحله شیمی‌درمانی این همکاران را شناسایی کند. غربالگری‌های سرطان برای مردان نیز اجرایی خواهد شد.

رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای شهر با بیان اینکه قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ مصوب شده، اما چقدر اجرایی شده است، عنوان کرد: آیا واقعا به این بحران پی بردیم؟ مگر چقدر در پنجره جمعیتی فرصت داریم؟ این قانون از ۲۴ مهر ۱۴۰۰ تصویب شده شهرداری بیان کند که چه اقداماتی انجام داده است؟ از مدیریت شهری درخواست داریم قانون جوانی جمعیت را به صورت جدی پیگیری کنند و نتایج آثار آن را به شورا اطلاع دهند.

وی با اشاره به موضوع عفاف و حجاب تصریح کرد: شورای شهر در مرداد ۱۴۰۱ مصوبه‌ای در زمینه ایجاد بازار‌های تخصصی در حوزه عفاف و حجاب داشت. شهرداری باید در این موضوع تسریع کند و اقدامات این حوزه به صورت ویژه پیگیری شود.

سلیمی خاطرنشان کرد: هزینه حق لباس در دستگاه‌های اجرایی پرداخت می‌شود که برای بانوان مانتو و شلوار است، اما چادر خانم‌های چادری به عنوان فرم پذیرفته نشده است. باید برای بانوان چادری یک در سال به عنوان فرم در نظر گرفته شود.

واکنش تنها عضو زن شورای شهر مشهد درخصوص حادثه تصادف دختر اسکیت سوار مشهدی

رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای شهر با اشاره به تصادف دختر اسکیت‌سوار در شب گذشته گفت: اگر فضا‌های ویژه بانوان گسترش پیدا کند شاهد اینگونه حوادث نخواهیم بود. مدیریت شهری تاکید ویژه‌ای برای ایجاد فضا‌های ویژه بانوان در مشهد داشته باشند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.