صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

خوراکی‌هایی برای کاهش کلسترول

  • کد خبر: ۱۸۲۹۲
  • ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۰
این روز‌ها به علت زندگی شهری و کم‌تحرکی، بسیاری از افراد با مشکلاتی مثل فشار خون یا کلسترول بالا روبه‌رو می‌شوند. برای کنترل این مشکل راهکار‌هایی وجود دارد که یکی از این راهکار‌ها مصرف سبزیجات است.
به گزارش شهرآرانیوز؛ برخی سبزیجات می‌توانند در کاهش کلسترول بسیار مفید باشند که در ادامه به سه مورد از این خوراکی‌ها اشاره می‌کنیم:

تربچه

رنگ قرمز تربچه به دلیل آنتوسیانین‌ها برای کنترل کلسترول بسیار مفید است. این ماده شامل گروهی از ترکیبات فیتوشیمیایی است که چربی را سوزانده و التهاب، مقاومت به انسولین و کلسترول بد را کاهش می‌دهد. در یک مطالعه ژاپنی مشخص شد موش‌هایی که به مدت سه هفته از تربچه تغذیه شده‌اند، کاهش سطح کلسترول بد و انسولین و افزایش کلسترول خوب را نشان داده‌اند.

پیاز قرمز

پیاز‌ها قهرمانانی هستند که از سلامت قلب و عروق دفاع می‌کنند. به لطف ترکیبات بیولوژیکی حاوی گوگرد، استفاده از پیاز قرمز می‌تواند به کاهش کلسترول و حفظ سطح فشار خون سالم کمک کند. طبق مطالعه‌ای که در مجله بریتانیایی تغذیه بریتانیا منتشر شده است، پیاز با کاهش سنتز بدن شما از ترکیب و همچنین افزایش تبدیل کلسترول به اسید‌های صفراوی ممکن است کلسترول را کاهش دهد. پیاز‌ها را می‌توان تقریباً در هر چیزی ریخت، فقط مطمئن شوید که ابتدا آن‌ها را گرم کرده‌اید. در همین مطالعه مشخص شد که پیاز‌های با گرما نسبت به پیاز خام در کاهش کلسترول مؤثرترند.

گریپ فروت

از این میوه بی‌نظیر غافل نشوید. مرکبات می‌توانند از کنترل فشار خون بالا تا کاهش چین و چروک پوست را تحت تاثیر قرار دهند، اما فواید گریپ فروت به همین جا ختم نمی‌شود. محققان دانشگاه فلوریدا دریافتند که پکتین گریپ فروت می‌تواند کلسترول کلی بدن را کاهش داده و نسبت LDL به کلسترول HDL را کاهش دهد.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.