به گزارش شهرآرانیوز، خیلی وقتها به دلایلی مانند رژیم و گیاهخوار بودن، قید خوردن پاستا، این غذای خوشطعم و معرکه را میزنیم. در این آموزش قرار است بدون هیچ گوشتی، پاستایی پروتئینی و مخصوص گیاهخواران را درست کنیم. این دستور به دلیل پروتئین بالا و مقویبودن، مناسب ورزشکارانِ گیاهخوار است. این پاستا در دستهی پاستاهای سبزیجات قرار میگیرد.
قارچ: ۵ عدد
پیاز: ۱عدد کوچک
نمک، فلفل، آویشن: به مقدار لازم
روغن گیاهی (زیتون، کنجد و...): دو قاشق غذاخوری
اسفناج (اختیاری): به مقدار لازم
ریحان (اختیاری): به مقدار لازم
آجیل: به مقدار لازم
شیر: نصف لیوان
ابتدا پیاز (استفاده از پیاز قرمز به دلیل طعم ملایمتر پیشنهاد میشود) و قارچها را خرد میکنیم؛ سپس با نمک و فلفل سیاه و روغن گیاهی مزهدارشان میکنیم؛ در ادامه مواد را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار میدهیم.
شیر و آجیل را داخل مخلوطکن میریزیم تا آجیلها کاملا خُرد شوند. دقت کنید هرچه آجیلها بیشتر خُرد و له شوند، طعم غذا بهتر خواهد شد.
در ادامه سس را به پیاز و قارچ اضافه میکنیم و به مدت ۵ دقیقه داخل فر قراره میدهیم. (در این مرحله میتوانید به مقدار دلخواه اسفناج یا ریحان هم به مواد اضافه کنید.)
پاستاها (بهتر است از پاستای سبوسدار استفاده کنید.) را جداگانه، به مدت لازم میجوشانیم و بعد از نرمشدن به بقیهی مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم.
پاستای شما آماده است و می توانید از خوردن آن لذت ببرید.