صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

رئیس پیشگیری از بیماری‌های واگیردار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: ۵ پایگاه مراقبت سندرومیک در مرز‌های ورودی، بر سلامت زائران خارجی در دهه پایانی ماه صفر نظارت دارند. 

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر زهرا نهبندانی، با اشاره به اینکه تمامی افرادی که از سایر کشور‌ها وارد کشور می‌شوند تا به حرم رضوی مشرف شوند یا عازم کربلا هستند، در پایگاه مرزی تحت مراقبت‌های سندرومیک قرار می‌گیرند، خاطرنشان کرد: پایگاه‌های مراقبت مرزی در لطف‌آباد، باجگیران، دوغارون، سرخس و فرودگاه بین‌المللی هاشمی‌نژاد مشهد قرار دارد. 

وی با بیان اینکه در پایگاه‌های مراقبت مرزی ۱۶ تا ۱۷ مورد بیماری سندرومیک بررسی می‌شود، تصریح کرد: براساس علائم بیماری فرد، نمونه‌گیری لازم برای بیماری‌های محتمل از فرد به عمل می‌آید. 

دکتر نهبندانی با اشاره به اینکه در مرز افغانستان که کانون بیماری فلج اطفال و سرخک است، تاکید بیشتر بر بررسی موارد مشکوک به این بیماری است، عنوان کرد: علاوه‌براین، همه افرادی که از مرز افغانستان وارد می‌شوند، واکسن سرخک و فلج اطفال را دریافت می‌کنند.

رئیس پیشگیری از بیماری‌های واگیردار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: ورودی از مرز‌ها به خصوص مرز افغانستان در دهه پایانی ماه صفر تا دوبرابر افزایش می‌یابد و حدود سه هزار نفر در روز از این مرز عبور می‌کنند. 

دکتر نهبندانی با اشاره به اینکه تجهیز امکانات و نیروی انسانی پایگاه‌های مراقبت مرزی از جمله برنامه‌هایی است که برای دهه پایانی ماه صفر در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: برای دهه پایانی ماه صفر هلال‌احمر و نیرو‌های نظامی و انتظامی نیز در پایگاه‌های مراقبت مرزی به کمک دانشگاه علوم پزشکی مشهد می‌آیند تا از ورود افراد مبتلا به بیماری‌های واگیردار به کشور جلوگیری شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.