راهکارهایی برای صرفه‌جویی در مصرف کولرهای گازی در روزهای داغ تابستان | سرما در گرما وزیر آموزش و پرورش: راه شهیدان باید در زندگی ما متجلی شود ورود بیش از ۴ هزار و ۴۰۰ معلم تازه‌نفس به مدارس خراسان رضوی در سال تحصیلی ۰۵-۱۴۰۴ خودرو‌های عازم اربعین با ۸۰ درصد تخفیف بیمه می‌شوند احیای تالاب بندعلیخان در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست هر ۷دقیقه یک ایرانی مبتلا به آلزایمر می‌شود تدوین طرح جامع و ملی مدیریت قاچاق حیات وحش در کشور (۲۹ تیر ۱۴۰۴) نجات ایران با آب وارداتی؟ | سناریوی رفع بحران تا ۱۴۰۹ چه اشتباهاتی در تابستان به پوست آسیب می‌زند؟ آموزش و پرورش خراسان رضوی برای پیگیری حقوق داوطلبان سمپاد اعلام آمادگی کرد | صدای مردم، لبیک مسئولان پرونده شهید هدایت‌الله دیده‌بان برای دستگیری ضارب سوم همچنان باز است زنگ خطر تابستانی برای دستگاه گوارش زندان، پایان بازی سارقان خشن گیم نت‌ها کشف ۱۶ میلیون لیتر سوخت قاچاق از کارت‌های مهاجر (۲۹ تیر ۱۴۰۴) نحوه صحیح برخورد با کودکان و نوجوانان در دوران پساجنگ | آیا آگاهی‌بخشی سیاسی به کودک ضرورت دارد؟ واریز حقوق تیرماه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی و مستمری‌بگیران آغاز شد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | بازنشستگان حساب خود را چک کنند بیمارستان ام‌البنین(س)، قطب سلامت مادران و نوزادان در شرق کشور، ICU ندارد! بازنشستگان برای هزینه‌های روزمره خود به دنبال وام و تسهیلات بانکی هستند تأمین‌اجتماعی برای ایفای تعهدات خود به بازنشستگان و کارگران، باید منابع حق‌بیمه را به‌موقع دریافت کند آیا ارتقای درجه شغلی بر حقوق و مستمری بازنشستگی کارگران تأمین‌اجتماعی تاثیر دارد؟ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در انتظار واریز حقوق و مستمری (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | معوقات حقوق فروردین چه زمانی واریز می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر هوای خنک نباشند شیوه‌نامه جهش تحصیلی ۱۴۰۴ ابلاغ شد واریز هزار و ۶۸ میلیارد ریال به حساب اعضای صندوق فرهنگیان در ۳ ماه اول سال ۱۴۰۴ نرخ کاذب بلیت هواپیما، چالش جدی برای زائران اربعین مرمت کاخ اردشیر بابکان آغاز شد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) چه تغییراتی در روش ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع در مدارس رخ داده است؟ (۲۹ تیر ۱۴۰۴) تخصیص ۷۰ درصدی اعتبارات آموزش و پرورش به مدارس شبانه‌روزی وضعیت کمبود معلم‌ در سال ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ چطور خواهد بود؟
سرخط خبرها

زائران اربعین با توجه به گرمای هوا در عراق، زمان پیاده‌روی را به ساعات خنک‌تر صبح و عصر موکول کنند

  • کد خبر: ۲۴۴۴۲۷
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۴
زائران اربعین با توجه به گرمای هوا در عراق، زمان پیاده‌روی را به ساعات خنک‌تر صبح و عصر موکول کنند
مدیر آموزش و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به گرمای این روز‌ها در عراق، بر پیاده‌روی در ساعات خنک‌تر صبح و عصر تأکید داریم.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمدجعفر صادقی اظهار کرد: یکی از موضوعات اصلی در راستای حفظ سلامت در زمان پیاده‌روی اربعین، پیشگیری از قرارگرفتن در معرض نور شدید آفتاب بوده تا فرد دچار مشکل گرمازدگی نشده و با مشکلاتی همچون سردرد، تب بالا، افزایش دمای بدن و کندشدن سیستم تنفسی مواجه نشود.

وی تصریح کرد: اگر فردی دچار این علائم شد، از ادامه پیاده‌روی خودداری نموده و به نزدیک‌ترین محل سایه مراجعه نماید و در صورت نیاز، به نزدیک‌ترین پزشک در مسیر مراجعه کند. بهتر است که دور بدن فرد ملافه خیس پیچیده شود و اگر هوشیار است، نوشیدنی خنک به او داده شود.

دکتر صادقی با بیان اینکه گروه‌های آسیب‌پذیر باید مصرف مرتب و مستمر نوشیدنی‌های خنک و ترجیحاً بسته‌بندی‌شده را داشته باشند و از خوردن خوردنی‌ها و نوشیدنی‌هایی که از سالم‌بودن آن اطمینان ندارند، پرهیز نمایند، خاطرنشان کرد: همچنین در این ایام استفاده از لباس روشن و نازک، کفش مناسب پیاده‌روی و کلاه و عینک آفتابی و چتر به‌عنوان سایه‌بان مورد تأکید است. ضمن اینکه بهتر است که در این هوای گرم هم از کرم‌های ضدآفتاب استفاده نمایند و با توجه به گرمای شدید هوا، با پای برهنه و بدون کفش پیاده‌روی نکنند.

وی اضافه کرد: بیمارانی که دارو مصرف می‌کنند، دارو‌های مصرفی‌شان را به میزان کافی به همراه داشته باشند تا در صورت مواجه با مشکل افزایش فشارخون و دیگرمشکلات، به‌موقع دارو‌های موردنیازشان را مصرف کنند.

مدیر آموزش و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در راستای پیشگیری از گزش پشه آئدس و انواع حشرات، استفاده از لباس آستین‌بلند، پشه‌بند و پماد‌های دفع‌کننده حشرات موردتأکید است و اگر در جایی، آب راکد مشاهده کردند، به عنوان یک سفیر سلامت تذکر لازم را بدهند.

دکتر صادقی با ذکر این نکته که به افراد زیر ۱۵سالی که می‌‎خواهند وارد عراق بشوند، توصیه می‌شود قبل از خروج از کشور واکسن سرخک دریافت کنند، تأکید کرد: توصیه بسیار مهم در این خصوص این است که ترجیحاً این کار را در شهر مبدأ داشته باشند و انجام آن را به نقطه صفر مرزی موکول نکنند.

مدیر آموزش و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان گفت: بهتر است که در هر کاروان و گروه یک رابط سلامت معین شود تا مطالب مؤثر در حفظ سلامت را که در سایت و پیام‌رسان‌های داخلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد موجود است، دریافت نموده و این نکات و توصیه‌های مهم را به همراهیانش منتقل نماید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->