صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

خواص غذایی یتیمچه

  • کد خبر: ۲۹۹۲۹۴
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۲
یتیمچه یکی از انواع غذاهای پرخاصیت است، زیرا مواد اولیه مورد استفاده برای تهیه این غذا بسیار پرخاصیت است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در ادامه خواص مواد اولیه یتیمچه معرفی می‌شود تا اگر آن را در برنامه غذایی هفته قرار می‌دهید اطلاعاتی درباره خواص آن داشته باشید.

پیاز:

به طور کلی اگر بخواهیم از خواص پیاز تعریف کنیم میتوانیم به حاوی ویتامین‌های C، B۹، B۶ بودن و انواع آنتی‌اکسیدان‌ها اشاره کرد. همچنین پیاز فشار خون، بیماری قلبی، احتمال ابتلا به سرطان معده و روده را از شما دور خواهد کرد و سیستم ایمنی بدنتان را تقویت می‌کند.

 بادمجان:

فیبر، پتاسیم، ویتامین C و ویتامین B۶ (پیریدوکسین) از مواردی است؛ که بادمجان با خود به همراه دارد. مصرف بادمجان میزان کلسترول خون و وزن بدن را کاهش می‌دهد.

کدو سبز: 

کدو سبز غنی از آنتی‌اکسیدان، آب و فیبر، لوتئین، زآگزانتین و ویتامین C است. این ترکیبات برای جلوگیری از ابتلا به بیماری قلبی و سرطان و برای چشم‌ها و پوست شما بسیار مفیدند.

گوجه فرنگی: 

گوجه فرنگی یک عامل مهم از جلوگیری از ابتلا به سرطان است. سرشار از فیبر، ویتامین‌های C، پتاسیم و B۶ است. از بیماری قلبی فشار خون جلوگیری می کند.

سیب‌زمینی: 

تا به امروز به سیب زمینی بسیار کم لطفی شده سیب زمینی میتواند ۲۶ درصد نیاز روزانه به پتاسیم و ۲۷ درصد نیاز روزانه به ویتامین B۶ (پیریدوکسین) را تامین می‌کند؛ همچنین میزان فیبر موجود در یک عدد سیب‌زمینی نیز ۳/۸ گرم فیبر است.

منبع: سیری در ایران

برچسب ها: خواص غذا بادمجان
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.