صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

طرز تهیه کیک اسفناج با طعمی خاص + فیلم

  • کد خبر: ۳۰۰۱۱۴
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۳
برای تهیه‌ی کیک اسفناج پفکی باما همراه باشید.

آموزش کیک اسفناج با رنگ و طعمی خاص و خوشمزه را در ادامه با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم کیک اسفناج

تخم مرغ : ۴ عدد
شکر : ۱ لیوان
ارد : ۱ و ۱/۴ لیوان
روغن مایع : ۳/۴ لیوان
اسفناج میکس شده : ۱/۲ لیوان
بکینگ پودر : ۱ قاشق چای‌خوری

دستور پخت کیک اسفناج

ابتدا سفیده و زرده جدا می‌کنیم؛ سفیده را باهمزن برقی هم‌می‌زنیم تا کاملا پف کند و ابری شکل شود.

سپس زرده هارا کمی با همزن برقی می‌زنیم و اسفناج‌هارا اضافه می‌کنیم. (اسفناج + کمی اب را با گوشت کوب برقی می‌زنیم تا کاملا پوره شود و بعد به مواد اضافه می‌کنیم.)

شکر را کم کم به باقی مواد اضافه می‌کنیم تا مایه کیک غلیظ شود. (دور گیری فراموش نشود.)

سپس روغن را اضافه می‌کنیم و بعد آرد و بکینگ پودر را الک می‌کنیم و در سه مرحله به مواد اضافه می‌کنیم و کاملا هم میزنیم تا آرد با مواد کاملا حل شود و در آخر سفیده‌های فرم گرفته را اضافه می‌کنیم.

در قالب ۲۰*۳۰ می‌ریزیم و روی مواد را را با گردو رنده شده تزئین می‌کنیم. سپس در فر ۱۶۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه می‌گذاریم تا کیک آماده شود.

برچسب ها: کیک دستور پخت دسر
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.