صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

استفاده کاربردی از یخ در پخت غذا‌های ایرانی

  • کد خبر: ۳۰۱۶۲۶
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۶
یخ می‌تواند به شما در پخت بهتر غذا‌های ایرانی کمک کند، زیرا به غذا شوک وارد کرده و طعم بهتری را به آن می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ یخ می‌تواند به شما در پخت بهتر غذا‌های ایرانی کمک کند، زیرا به غذا‌ شوک وارد کرده و طعم بهتری را به آن می‌دهد.

یکی از کاربردهای یخ در پخت غذاها این است که اگر چربی خورشتتان زیاد بود می‌توانید تکه‌ای یخ را داخل ملاقه بگذارید و کف آن را روی خورشت یا سوپ قرار دهید، بدین ترتیب چربی‌های خورشت به ملاقه می‌چسبند.

استفاده از یخ در هنگام صاف کردن برنج، آن زمان که برنج در آب جوش در حال پخته شدن است، می‌تواند به برنج شوک وارد کرده و قد برنج را بلند کند.

همچنین، برای یکدست شدن سس، تمام محتویات سس را با یک تکه یخ داخل شیشه دردار بریزید، تکان دهید و سپس یخ را در آورید، سس یکدست شما آماده است.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.