شهرآرانیوز، جارکیک یخچالی از دسرهای خوشمزه و در عین حال ساده ای است که می توانید در مهمانی و دورهمی سرو کنید. در ادامه طرز تهیه جارکیک یخچالی را با دستور مربی آشپزی و شیرینیپزی، خانم لیلی جواهری، میبینیم.
ابتدا کیک پخته شده را داخل غذاساز می ریزیم و پودر می کنیم.
خامه قنادی و پنیر خامهای را همرن برقی می زنید تا کاملا یکدست شود.
سپس داخل کپسول یا شیشههای طلقی، لایه به لایه کیک پودر شده و خامه را اضافه می کنیم.
برای طعم نسکافهای، نسکافه را با آبجوش مخلوط می کنید و به خامه اضافه می کنید و سپس بین لایه ها می ریزید.
برای زیبا و تمیزتر شدن نتیجه کار، میتوانید خامه را با استفاده از ماسوره پایپ کنید.
امیدوارم این دسر زیبا و خوشمزه را درست کنید و لذت ببرید.