صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

۴۳ هزار نفرشب ظرفیت اقامت نوروزی در مدارس شهرستان مشهد آماده‌سازی شد

  • کد خبر: ۳۱۹۳۹۶
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۷
رئیس اداره رفاه و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: ۴۳ هزار نفرشب ظرفیت اقامت نوروزی در مدارس شهرستان مشهد آماده‌سازی شد.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

حسن محمدزاده روز یکشنبه (۱۲ اسفند ۱۴۰۳) در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: براساس برنامه‌ریزی انجام‌شده اولیه، در شهر مشهد ۶۱۰ مدرسه با ظرفیت ۴۳ هزار نفرشب ظرفیت موقت و اضطراری، پیش‌بینی آمادگی برای میزبانی زائران نوروزی شده است که ۴۳۰ مدرسه اسکان موقت و ۱۸۰ مدرسه جهت شرایط خاص احتمالی و جهت اسکان اضطراری فعال خواهد شد.

وی بیان کرد: ظرفیت اسکان ۴۳۰ مدرسه اسکان موقت با چهار هزار و ۳۵۰ کلاس، ۳۳ هزار نفرشب بوده و نیز ۱۸۰ مدرسه اسکان اضطراری با ۲ هزار کلاس، ۱۰ هزار نفرشب است.

رئیس اداره رفاه و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: مجموعاً در استان خراسان رضوی، ۹۰۲ مدرسه با ۹ هزار و ۲۳۷ کلاس و ۵۸ هزار نفرشب ظرفیت اسکان در دو بخش موقت و اضطراری پیش‌بینی و آماده‌سازی شده است.

وی اظهار کرد: ۴۸ پایگاه اسکان نوروزی فرهنگیان با سه هزار نیروی اجرایی برای خدمت‌رسانی در این ایام در نظر گرفته شده است.

محمدزاده گفت: طرح اسکان نوروزی در مدارس استان از ۲۸ اسفندماه آغاز می‌شود و تا ۱۳ فروردین‌ماه سال آینده ادامه دارد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.