سرویس‌دهی ویژه مترو مشهد در روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) لغو رویداد «نورنما» در میدان شهدا مشهد در پی بارش باران(۱۲ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه پارکینگ پارک جنگلی وکیل آباد مشهد برای روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو| تجربه دل‌انگیز زیارت امام رضا(ع) در جشنواره گل ره باغ رضوان ۲۱۵ بازرس بهداشت محیط در مشهد، آماده نظارت ویژه در روز طبیعت آمادگی مدیریت شهری مشهد برای خدمت‌رسانی به شهروندان در روز طبیعت پروژه‌های تاثیرگذار مدیریت شهری مشهد در زمینه توسعه فضای سبز | مشهد در زمینه فضای سبز پیشرو است پیش بینی حدود ۳۵۰ دستگاه اتوبوس برای سرویس‌دهی به مراکز تفرجگاهی مشهد پایش لحظه‌ای ترافیک مشهد در ایام خاص با تجهیزات هوشمند پیش‌بینی جمع‌آوری ۱۹۰۰ تن زباله در مشهد همزمان با روز طبیعت آماده‌باش نیروهای فضای سبز مشهد همزمان با روز طبیعت مشهد الگوی ملی زیباسازی شهری است محمد معتمدی: رویداد «نورنما» گامی مثبت و امیدآفرین در مشهد است برنامه‌های متنوع شهرداری مشهد برای ایجاد «شادی مومنانه» در ماه رمضان مشارکت بیش از ۱۱ هزار نفر در پویش مردمی «مشهد مهربان» برپایی ۱۷ ایستگاه استقبال از زائران در جاده‌های خراسان رضوی آماده‌سازی ۳۹ بوستان شهری مشهد برای روز طبیعت آلودگی هوای مشهد در ۱۰ منطقه (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: تشکیل باشگاه حرفه‌ای برای ورزش مشهد اولویت است + فیلم تلاش مدیریت شهری، تحقق نشاط مؤمنانه برای زائران و مجاوران است ضیافت نور و رنگ و تصویر در جشن بزرگ «نورنما»| آیین افتتاحیه بزرگ‌ترین نمایش ویدئومپینگ کشور در مشهد برگزار شد+ویدئو
سرخط خبرها

زائران مشهد برای رزرو واحد اقامتی خود به کدام سامانه‌ها مراجعه کنند؟

  • کد خبر: ۳۱۹۴۳۵
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۳
زائران مشهد برای رزرو واحد اقامتی خود به کدام سامانه‌ها مراجعه کنند؟
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت: توصیه من به زائران و گردشگرانی که قصد عزیمت به مشهد را دارند این است که الان رزرو خود را قطعی کنند تا با خیال راحت به مشهد مراجعه نمایند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

یوسف بیدخوری در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، درخصوص وضعیت واحد‌های اقامتی در نوروز ۱۴۰۴ اظهار کرد: ما در مشهد ۲۶۰ هتل و یک متل و با احتساب شهرستان‌های استان، ۲۸۲ هتل داریم. تعداد هتل‌آپارتمان‌ها در استان ۳۱۰ و تعداد مهمان‌پذیر‌ها ۴۰۳ مورد است.

وی افزود: تعداد خانه‌مسافر‌هایی که تاکنون سامان‌دهی شده‌اند، ۱۲۰۰ و تعداد اقامتگاه‌های بومگردی ما نیز ۱۸۶ مورد بوده که البته با تعدادی که اخیراً به بهره‌برداری رسیده، ۱۹۰ مورد شده است. ما همچنین ۷ زائرسرا نیز در استان داریم که با احتساب همه این موارد، ۲۲۸ هزار و ۹۴ تخت آماده ارائه خدمات به زائران و گردشگران هستند.

بیدخوری بیان کرد: جامعه هتلداران امسال اعلام کرده افرادی که به دلیل تقارن ماه رمضان و ایام نوروز قصد اقامت ۱۰روزه در مشهد را دارند، واحد‌های اقامتی ۳۰ تا ۴۰ درصد به آن‌ها تخفیف خواهند داد. درصد اشغال واحد‌های اقامتی در ایام نزدیک به عید به بالای ۹۵ درصد می‌رسد و درصد رزرو و اشغال واحد‌های اقامتی در یکی‌دو روز اول سال ۱۴۰۴ در سطح بالایی قرار خواهد داشت.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی درخصوص واحد‌های اقامتی ارزان‌قیمت در مشهد عنوان کرد: در مشهد، واحد‌های اقامتی ما عمدتاً مهمان‌پذیر، هتل‌آپارتمان و هتل‌‎های یک و دو ستاره بوده و مبنای آن‌ها ارزان‌قیمت‌بودن است.

وی ادامه داد: ما حدود ۱۵۰۰ خانه‌مسافر داریم که سامان‌دهی شدند. برای آن‌ها پروانه بهره‌برداری و نرخ‌نامه صادر و استاندارد آن‌ها بررسی شده است. اطلاعات مهمان‌پذیر‌ها و هتل‌آپارتمان‌ها در سامانه‌‎های مختلف اطلاع‌‎رسانی می‌شود و زائران می‌توانند به این سامانه‌ها مراجعه کنند و اطلاعات واحد‌ها را ببینند.

بیدخوری گفت: توصیه من به زائران و گردشگرانی که قصد عزیمت به مشهد را دارند، این است که الان به سامانه خودِ واحد‌های اقامتی یا سامانه رزرواسیونی که از میراث فرهنگی مجوز دارد، مراجعه کرده و رزرو خود را قطعی کنند تا با خیال راحت به مشهد مراجعه نمایند.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی اضافه کرد: ما امسال پیش‌بینی دیگری نیز داریم؛ یک‌سری ظرفیت‌های موقت و اضطراری ازجمله مهمان‎سرای دولتی، بنیاد زائر، زائرسرای آستان قدس رضوی، حسینیه‌ها و بقاع متبرکه، مدارس و آموزشگاه‌ها، مراکز اقامتی متعلق به سپاه، مراکز اسکان شهرداری در حوزه موقت و اضطراری، فضا‌هایی که اداره کل ورزش و جوانان دارند، مساجد و ظرفیت‌های امور مساجد و فضا‌های حوزه علمیه هستند که در ایام پیک مانند ایام نوروز و دهه پایانی صفر مورد استفاده قرار می‌گیرند.

وی با اشاره به اینکه ما دو شماره استانی و کشوری برای اطلاع‌رسانی درخصوص واحد‌های اقامتی داریم، تصریح کرد: شماره استانی ۰۵۱۳۷۰۴۵ است که به صورت گسترده در سطح شهر مشهد و مسیر‌های منتهی به شهر اطلاع‌رسانی می‌کنیم تا اگر زائران دغدغه اقامتی داشتند، با آن تماس بگیرند.

بیدخوری افزود: شماره کشوری نیز ۰۹۶۲۹ بوده که در جاده‌های کشور اطلاع‌رسانی شده است. ما در خیابان‌های مشهد به ویژه خیابان‌های منتهی به حرم مطهر، ستاد‌هایی را تشکیل دادیم که همکاران و بازرسان ما و همچنین تعزیرات حکومتی، صمت و دانشگاه علوم پزشکی در آن‌ها مستقر هستند و نظارت‌ها انجام می‌شود.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: سامانه «نماد» سامانه وزارت میراث فرهنگی است که در آن، نرخ و لیست واحد‌های اقامتی دارای مجوز میراث فرهنگی قید شده که زائران می‌توانند مراجعه کنند.

وی درخصوص واحد‌های اقامتی غیرمجاز نیز گفت: نگاه ما درخصوص واحد‌های غیرمجاز بیشتر سامان‌دهی آن‌هاست که ما به‌عنوان «خانه‌مسافر» به آن‌ها مجوز فعالیت می‌دهیم؛ اما اگر این واحد‌ها به ما مراجعه نکنند و در ایام نوروز زائری پس از پذیرش شکایتی داشته باشد، حتماً به شکایت رسیدگی می‌کنیم، مبلغ مربوطه به زائر بازگردانده می‌شود و پلمب واحد و جرائمی که برای آن‌ها در نظر گرفته شده است، اعمال می‌شود.

بیدخوری ادامه داد: توصیه من این است که زائران در هنگام مراجعه به واحد‌های اقامتی دقت کنند که پروانه بهره‌برداری و نرخ‌نامه در معرض دید باشد و اگر نیست، حتماً از مسئول واحد اقامتی درخواست کرده و مشاهده کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->