صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

طرز تهیه دسر محلبی در منزل + فیلم

  • کد خبر: ۳۲۶۳۸۷
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۹
محلبی یا مهلبیه یک دسر عربی-ترکی و یکی از انواع پودینگ است که از نظر طعم و دستور تهیه شباهت زیادی به فرنی دارد.
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز؛ محلبی یا مهلبیه یک دسر عربی-ترکی و یکی از انواع پودینگ است که از نظر طعم و دستور تهیه شباهت زیادی به فرنی دارد. این دسر که خواص زیادی مانند رفع سرفه‌های خشک، رفع یبوست و... دارد، دارای طبع گرم و‌تر و خون‌ساز است را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم. 

 

 
 

دسر محلبی
مواد لازم طرزتهیه دسر محلبی

شیر پرچرب: ۲ پیمانه (پیمانه استاندارد شیرینی پزی یا لیوان فرانسوی)
نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری
شیرخشک شیرین قنادی: ۴ قاشق غذاخوری
پودر قند یا شکر: ۴ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم (نصف پاکت صورتی)
کره: ۲۵ گرم

 

طرز تهیه دسر محلبی:

ابتدا شیرسرد و شیرخشک را باهم مخلوط کنید و از صافی رد کنید.

سپس تمام مواد خشک به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.

وقتی کامل حل شد، روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا مواد غلیظ شوند.

کره و خامه صبحانه اضافه کنید و زمانی یک‌دست شد از روی حرارت بردارید و  داخل ظرف موردنظر بریزید و ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید.

روی دسر محلبی با پودر نارگیل ، خلال بادام، خلال پسته و ... هرچی که دوست داشته باشید تزیین کنید.

 
 
 
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.