به گزارش شهرآرانیوز؛ محلبی یا مهلبیه یک دسر عربی-ترکی و یکی از انواع پودینگ است که از نظر طعم و دستور تهیه شباهت زیادی به فرنی دارد. این دسر که خواص زیادی مانند رفع سرفههای خشک، رفع یبوست و... دارد، دارای طبع گرم وتر و خونساز است را با دستور مربی آشپزی و شیرینیپزی، خانم لیلی جواهری، میبینیم.
شیر پرچرب: ۲ پیمانه (پیمانه استاندارد شیرینی پزی یا لیوان فرانسوی)
نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری
شیرخشک شیرین قنادی: ۴ قاشق غذاخوری
پودر قند یا شکر: ۴ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم (نصف پاکت صورتی)
کره: ۲۵ گرم
ابتدا شیرسرد و شیرخشک را باهم مخلوط کنید و از صافی رد کنید.
سپس تمام مواد خشک به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
وقتی کامل حل شد، روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا مواد غلیظ شوند.
کره و خامه صبحانه اضافه کنید و زمانی یکدست شد از روی حرارت بردارید و داخل ظرف موردنظر بریزید و ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید.
روی دسر محلبی با پودر نارگیل ، خلال بادام، خلال پسته و ... هرچی که دوست داشته باشید تزیین کنید.